SERGEJ & CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Re: SERGEJ & CRUZE
Pekne fotky kolego. Kazdopadne minuly tyden jsem u nas v Usti videl cernou Captivu a znak taky jako ve tvem provedeni, tak nevim zda napad stejny nebo "ukradeny" tady z fora, ty jsi to mel ale urcite driv
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Fotky jsou perfektní, hlavně ty 2 poslední, je to jak od profíka do nějakýho časáku. Bráchova Fábie se mi taky líbí, ale Cruze je přeci jen lepší.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
2 milosh : myslim ze napad jsme ukradli vseci z koree kde jsem to treba ja videl poprve
2 VIP : diky moc, snazili jsme se brachova fabka vypada mnohem lepe na zivo nez na fotkach, ale ne cruze nema holt cerna je cerna a jak se nelsti tak nema konkurekci
2 VIP : diky moc, snazili jsme se brachova fabka vypada mnohem lepe na zivo nez na fotkach, ale ne cruze nema holt cerna je cerna a jak se nelsti tak nema konkurekci
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
panove tak sem ted o vikendu dal do mlhovek xenony 5000K a sviti to primo uchvatne, az bude cas a trosku tepleji tak nafotim, ale musim kazdemu jen doporucit, svetlo je krasne bile a do mlhy jako delane
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Sergeji všechno nejlepší, a už sem hoď foto nových světel už se nevím dočkat.
Carthell Prg
no tak svetla jsem objednal tyhle, ale jeste nejsou doma, predni jsou na celnici v Praze a zadni jsou nekde na ceste z Moskvy, a jeste sem si objednal difuzor dozadu, tak fotky jsou v priloze a az bude teplo tak uz snad budou i fotky po instalaci
- Přílohy
-
- laceti-3.JPG (34.01 KiB) Zobrazeno 2202 x
-
- 431512_359771600699630_100000003795629_1395846_614808015_a.jpg (13.42 KiB) Zobrazeno 2202 x
-
- 431339_359771627366294_100000003795629_1395847_1723619946_n.jpg (30.75 KiB) Zobrazeno 2202 x
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
diky za prani pak dame nekdy sraz a zapijem totomask píše:Sergeji všechno nejlepší, a už sem hoď foto nových světel už se nevím dočkat.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Hanzy
Sergej vse nej t tvemu ctvrtstoleti kua to jses jeste sunarek proti me
Hele ty makas ve Sviadnove nekde u Huismana?
Jsem tam videl myslim uz ne jednou tveho klepocmuda parkovat a vypada jako pekne auto kdyz to neni nastartovane
Hele ty makas ve Sviadnove nekde u Huismana?
Jsem tam videl myslim uz ne jednou tveho klepocmuda parkovat a vypada jako pekne auto kdyz to neni nastartovane
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
no ja makam nejen pobliz Huismana ale rovnou uvnitr delam tam uz 4 roky. a jo jsem sunarek ale neboj, dozenu te tak nekdy az pojedes kolem a uvidis nekoho pobliz auta (snad to budu ja ) tak muzem pokecat
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Scorpion.11
Jak lítaš kolem auta s letlampou a rozmrazuješ naftu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
netankuju zadne sracky takze tohle nehrozi
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
takove jubileum s Cruzakem po roce
- Přílohy
-
- aaa.jpg (123.36 KiB) Zobrazeno 2118 x
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Fuj jake zaprasene! Okamzite si to ocisti!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
to jsi ještě neviděl moje
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]