vyfuk
Moderátor: Blue Lanos
vyfuk
tak uz som "nebezpecny" a jazdim z dravym zvukom. vrrrrrrr....
inak vymena nebola az tak jednoducha. Zavadzal tam vzadu nosnik karoserie a museli sme komplet prerabat uchyty a musel som kupit 2 30cm rury a spojku /1700 Sk/ aby to dobre sadlo vsetko ako ma.
ked budete nekto kupovat vyfuk na Espero tak radsej s dlhsimi koncovkami lebo budete mat problem to tam napasovat. /ako som vravel tak tam zavadza ten nosnik/
inak vymena nebola az tak jednoducha. Zavadzal tam vzadu nosnik karoserie a museli sme komplet prerabat uchyty a musel som kupit 2 30cm rury a spojku /1700 Sk/ aby to dobre sadlo vsetko ako ma.
ked budete nekto kupovat vyfuk na Espero tak radsej s dlhsimi koncovkami lebo budete mat problem to tam napasovat. /ako som vravel tak tam zavadza ten nosnik/
- Reklama
mam KM a bolo to pocut dost do vnutra hlavne od 3000ot. ale jednu dieru som zapchal a je to omnoho lepsieAndy píše:znacka? musim pozriet co tam je na koncovkach vyrazene za znacku... ale ziadny remus ani sebring ani ina "svetova" znacka...goror píše:ja som mal ten isty problem ,a co to mas za znacku?
A ty tam mas co za vyfuk? aky to ma zvuk? je pocut velmi aj vovnutri pocas jazdy?
inac ak mas KM tak tam nebude nic vypalene
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
KM teda nemam lebo tam nieco vypalene jegoror píše:mam KM a bolo to pocut dost do vnutra hlavne od 3000ot. ale jednu dieru som zapchal a je to omnoho lepsieAndy píše:znacka? musim pozriet co tam je na koncovkach vyrazene za znacku... ale ziadny remus ani sebring ani ina "svetova" znacka...goror píše:ja som mal ten isty problem ,a co to mas za znacku?
A ty tam mas co za vyfuk? aky to ma zvuk? je pocut velmi aj vovnutri pocas jazdy?
a fest to pocut do vnutra???Andy píše:KM teda nemam lebo tam nieco vypalene jegoror píše:mam KM a bolo to pocut dost do vnutra hlavne od 3000ot. ale jednu dieru som zapchal a je to omnoho lepsieAndy píše: znacka? musim pozriet co tam je na koncovkach vyrazene za znacku... ale ziadny remus ani sebring ani ina "svetova" znacka...
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
tak to nepoznam a co ta vysiel? mna moj 3300sk dvojita koncovkaAndy píše:tak ako vravis ty. Az okolo tych 3000 otacok ale ani to nieje az tak strasne. Je to vpohode priblizne tak ako som ocakaval.
Bol som pozriet vonku ten vyfuck je to NES SPORT
2600 po znamosti. Normalnu cenu neviem. Som snim spokojny, ako si videl tiez ma dvojkoncovku nakonci zahnutu jemne do hora a tak vpodstate kopiruje tvar narazniku.goror píše:tak to nepoznam a co ta vysiel? mna moj 3300sk dvojita koncovkaAndy píše:tak ako vravis ty. Az okolo tych 3000 otacok ale ani to nieje az tak strasne. Je to vpohode priblizne tak ako som ocakaval.
no este kridlo a folieAndy píše:2600 po znamosti. Normalnu cenu neviem. Som snim spokojny, ako si videl tiez ma dvojkoncovku nakonci zahnutu jemne do hora a tak vpodstate kopiruje tvar narazniku.goror píše:tak to nepoznam a co ta vysiel? mna moj 3300sk dvojita koncovkaAndy píše:tak ako vravis ty. Az okolo tych 3000 otacok ale ani to nieje az tak strasne. Je to vpohode priblizne tak ako som ocakaval.
dnes idem pre kridlo, prahy a podnaraznik. Takze uz iba folie:-)goror píše:no este kridlo a folieAndy píše:2600 po znamosti. Normalnu cenu neviem. Som snim spokojny, ako si videl tiez ma dvojkoncovku nakonci zahnutu jemne do hora a tak vpodstate kopiruje tvar narazniku.goror píše: tak to nepoznam a co ta vysiel? mna moj 3300sk dvojita koncovka
inak poslal som ti mail tak dufam ze si najdes cas na odpoved;)
to ti je hej ak mas bobaky tak som zvedavy na tie prahy a podnaraznikAndy píše:dnes idem pre kridlo, prahy a podnaraznik. Takze uz iba folie:-)goror píše:no este kridlo a folieAndy píše: 2600 po znamosti. Normalnu cenu neviem. Som snim spokojny, ako si videl tiez ma dvojkoncovku nakonci zahnutu jemne do hora a tak vpodstate kopiruje tvar narazniku.
a kde si to objednaval?
u jedneho chlapika co sa stale "hra" s laminatom. Som zvedavy na montaz ci to nebude robit nejake problemy. A dalsia vec ze laminat je dost krehky, ale vsak uvidime. Ale ma to ceke jeden hacik: musim zohnat sponzora aby zatiahol montaz a lakovanie... Inak uz peniazky nemam. Vsetky su v....esperegoror píše:to ti je hej ak mas bobaky tak som zvedavy na tie prahy a podnaraznikAndy píše:dnes idem pre kridlo, prahy a podnaraznik. Takze uz iba folie:-)goror píše: no este kridlo a folie
a kde si to objednaval?
-
Cau
Mal som koncovu ale traslo mi z nou tak som ju dal dole a mam pokoj