![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ta dražší varianta je prý lepší systém stefaneli s přimazávánm ventilů a montuje to autorizovaný dealer a servis od Chevroletu..
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
každopádně Stag, já do toho půjdu, kamarád staví LPG už 15 let, se Stagen neměl nikdy problém, navíc mi řekl, že jedině u Stagu můžeš vyměnit tu součástku, která se rozbije, třeba trysku ve vstřiku za 120 korun, když se podělá vstřik u jiných výrobců tak ho musíš vyměnit celej, třeba za 2.600,--, někde třeba celou lištu vstřiků za 7.000,--. Věřím mu, znám ho dlouho, půjdu do toho ikdyž ztratím záruku, počkám do první garančky a objednám se u něj, drží záruku na materiál a na práci 2 roky a kdyby něco ten plyn udělal s motorem a bylo to jasný, tak je na to pojištěnejjindrous píše:Brali by jste radši STAG + Valtek T34 včetně přimazávání ventilů za 27800 bez písemné záruky / jen 3letá na systém LPG/ nebo 38800 s papírem že záruku podrží v platnosti na celý vůz jak je oficiální 5 let od koupě ?![]()
ta dražší varianta je prý lepší systém stefaneli s přimazávánm ventilů a montuje to autorizovaný dealer a servis od Chevroletu..
Já jsem byl na garančce už 2X a cena zatím 4500,- za první a 5100,- za druhou, takže tak hrozné to zas není. navíc jsem si už nechal na záruku vyměnit vzpěry pátých dveří, bo vrzaly.verny píše:já jako taxikář bych šel na garančku 4x za rok, a to je 30.000,-- navrch ročně za servis, to se mi vůbec nevyplatí, takže záruko....sbohem
inza píše:Kdo to montuje s těmito podmínkami?
omlouvám se že odbočuju, ale chtěl bych se zeptat, zda Nubira/Lacetti je na LPG taktéž vhodná...?Akri píše:chevrolet je lpg leta naklonen a problemy nedela
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |