Cesta do Francúzka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Cesta do Francúzka
...taak planujem cestu na zapadne pobrezie Francúzka a rad by som to absolvoval Nexiou. No ale je to skoro 2000 km a ja neviem ci mi to moje auto vydržíííí. Poradte na čo treba pred cestou pozriet, čo by sa mohlo pravdepodobne odfajčit cestou, veď predsa je to daleko Auto je 3000km po servisnej prehliadke ...
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cesta do Francúzka
A proč by prosímtě Nexie neměla tu cestu vydržet????Dede píše:...taak planujem cestu na zapadne pobrezie Francúzka a rad by som to absolvoval Nexiou. No ale je to skoro 2000 km a ja neviem ci mi to moje auto vydržíííí. Poradte na čo treba pred cestou pozriet, čo by sa mohlo pravdepodobne odfajčit cestou, veď predsa je to daleko Auto je 3000km po servisnej prehliadke ...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
...sak prave auto mam necele 4 mesiace, je po garannej prehliadke, je v dobrom stave ale bojim sa aby mi neodislo tesnenie pod hlavou, alternator, spinacia skrinka alebo cokolvek ine. Idem z Kosic do Nantes a je to 2298km, je to dost aj na mna ale viac sa bojim o auto. Mozem ist aj 2 rocnou octaviou co ma mama ale, neviem ci by si zvykla na moju nessiu
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
- Blue Lanos
Cloveceee tam sme boli koncom novembra z prace na sluzobke nie priamo v Nantes tam sme boli len na vylete Byvali sme v Chateaudun je to tiez pekna streka. Isli sme ale octaviou 1.9TDI cez nemecko to dalo 210km osobne testovane. Ibak cesta je to nekonecna hlavne cez to pomale Francuzko. V Nemecku sa musis trocha prisposobit rychlejsej ale podla mna bezpecnejsej jazde. Mz sme isli 2 vodici jedenkrat sme to robili za jeden den ale to sme isli este dalej Montilieres start bol o 0.00 a do ciela sme dosli o 22.15 takze pre jedneho skoro nemozne tolko km/1den Druhu cestu sme isli samozrejme s prestavkou v Nemecku a pekne sviezi sme potom dorazili do FRDede píše:...sak prave auto mam necele 4 mesiace, je po garannej prehliadke, je v dobrom stave ale bojim sa aby mi neodislo tesnenie pod hlavou, alternator, spinacia skrinka alebo cokolvek ine. Idem z Kosic do Nantes a je to 2298km, je to dost aj na mna ale viac sa bojim o auto. Mozem ist aj 2 rocnou octaviou co ma mama ale, neviem ci by si zvykla na moju nessiu
Samozrejme by som si dal Nessi skontrolovat a ak sa da pomenit olej brzdovku a tak...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
ja byl presne tam kde Blue, a taky sluzobne (asi to bude tym ze robime v tej istej firme ).
Isli sme na dvakrat, vyrazali sme v pondelok okolo 15,00 a v rakusku nas zastihla snehova kalamita. stali sme asi dve hodiny na dialnici kvoli 5 or 6 skrizenym kamionom. Spat sme sli pre polnocou a vstavali sme okolo 5,00 a vyrazali sme zasa na cesty.
Cez nemecko bola cesta v pohode a po francuzsku po dialniciax taky do pohody. horsie sa mi zdali byt kruhace, aj v malej dedine minimalne dva .
Po navrate na slovensko mi kruhace zacali xybat. clovek ked nevedel kam odbocit tak sa tri krat potocil na kruhaci spolujazdec kukol v maposovi spravny smer a mohli sme opustit kruhac .
Samozrejme si zober zo sebou dost vody do ostrekovacov, my sme minuli asi 12 - 15 litrov. ale to bola zima a vsade snex a voda, teraz by to malo byt uz lepsie.
Isli sme na dvakrat, vyrazali sme v pondelok okolo 15,00 a v rakusku nas zastihla snehova kalamita. stali sme asi dve hodiny na dialnici kvoli 5 or 6 skrizenym kamionom. Spat sme sli pre polnocou a vstavali sme okolo 5,00 a vyrazali sme zasa na cesty.
Cez nemecko bola cesta v pohode a po francuzsku po dialniciax taky do pohody. horsie sa mi zdali byt kruhace, aj v malej dedine minimalne dva .
Po navrate na slovensko mi kruhace zacali xybat. clovek ked nevedel kam odbocit tak sa tri krat potocil na kruhaci spolujazdec kukol v maposovi spravny smer a mohli sme opustit kruhac .
Samozrejme si zober zo sebou dost vody do ostrekovacov, my sme minuli asi 12 - 15 litrov. ale to bola zima a vsade snex a voda, teraz by to malo byt uz lepsie.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
to som bol ja,Anonymous píše:ja byl presne tam kde Blue, a taky sluzobne (asi to bude tym ze robime v tej istej firme ).
Tak ja jsem byl pod pařížem Oktávkou 1.9TD pač jsem neměl ještě vlastní auto. Možná že toho roku to testnu již svou Nubirou 3
Na jeden zatah to jde, (z Košic už asi ne) ale nestojí to za to pak cely den jsem prospal. Až další den jsem k něčemu byl.
cca 6 let tomu jsem byl tranzitem v italsku ve Foggi (1800km od Třince), který nejel víc jak 120km/h (trohu vylitaný motor) a to jsem dal taky na jeden zatah (jel jsem to 20hod. + 3hod zastavek). Dnes mohu tvrdit ze bych už to nedal. Z fizičkou bych to dal ale zodpovědnost za 8 lidí zamnou za nějaký karambol kvůlí ušetřených pár hodin nemá cenu. Čim jsem starší tím jsem opatrnější (aspoň se snažím)
Jet z autem delší trasu po nějaké prohlídce bych se nebál, pač auto se víc kazí popojižděním než nizkým letem nad dálnicí . Pokud se ti nesí nerozsype do německých hranic (což je min. 1/3 cesty) tak už to podle mě dotáhne do konce.
Na jeden zatah to jde, (z Košic už asi ne) ale nestojí to za to pak cely den jsem prospal. Až další den jsem k něčemu byl.
cca 6 let tomu jsem byl tranzitem v italsku ve Foggi (1800km od Třince), který nejel víc jak 120km/h (trohu vylitaný motor) a to jsem dal taky na jeden zatah (jel jsem to 20hod. + 3hod zastavek). Dnes mohu tvrdit ze bych už to nedal. Z fizičkou bych to dal ale zodpovědnost za 8 lidí zamnou za nějaký karambol kvůlí ušetřených pár hodin nemá cenu. Čim jsem starší tím jsem opatrnější (aspoň se snažím)
Jet z autem delší trasu po nějaké prohlídce bych se nebál, pač auto se víc kazí popojižděním než nizkým letem nad dálnicí . Pokud se ti nesí nerozsype do německých hranic (což je min. 1/3 cesty) tak už to podle mě dotáhne do konce.
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8