ABS - svieti kontrolka
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: ABS - svieti kontrolka
Pre Tonik:
Pocuvaj to co mate za pristup v tom servise, to nemate obycajny snimac na ABS skladom? Znovu sa trepat do PP koli vymene. Svieti mi aj kontrolka rucnej brzdy pocas jazdy: Napis mi kde je snimac rucnej brzdy, spravim si to sam ked to nie ste schopny spravit. ("Nam v servise kontrolka nesvietila, tak sme s tym nerobili nic"-hold vyjadrenie autorizovaneho servisu...) Serem na taky servis.
Pocuvaj to co mate za pristup v tom servise, to nemate obycajny snimac na ABS skladom? Znovu sa trepat do PP koli vymene. Svieti mi aj kontrolka rucnej brzdy pocas jazdy: Napis mi kde je snimac rucnej brzdy, spravim si to sam ked to nie ste schopny spravit. ("Nam v servise kontrolka nesvietila, tak sme s tym nerobili nic"-hold vyjadrenie autorizovaneho servisu...) Serem na taky servis.
- Reklama
Neze sereremwe skus iny servis ci dopadnes inac co myslis ze snimace ABS su ako rozky v potravinach jasne a este co....Ak vieme alebo ak sa da tak problem sa odstrani hned ak sa neda objedna sa a urobi sa,no a to bezne vsade ,na sklade su bezne veci ako sviecky filtre oleje dosky brzby a tak .......................
Ak nesviti rucna brzda v servise co mam riesit,riesi sa az ked je zavada preukazatelne ked vies coho sa mas chytit.
Ak nesviti rucna brzda v servise co mam riesit,riesi sa az ked je zavada preukazatelne ked vies coho sa mas chytit.
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
cíce nečítal som celú tému no ja mám problém opačný že ani neblikne a pritom má vraj zablikať 3 krát a nebliká ako toto riešiť ?
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
nooooo ono mne to zasvieti asi tak na 4 sekundy a ma zhasnut ale stalo sa mi asi tri krat ze nezhasla ale potom som postal vypol nastartoval a idem dalej zatal pekne funguje a aj abs ide dobre len na drifting mi to nekedy vadi heh
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
cutsprings
Mne svieti kontrolka tiez asi 4 sekundy po otoceni kluca potom zhasne. Je to nejaky test cico.Ked som mal auto asi pol roka zacalo mi svietit abs ale nerobilo to pravidelne. Robilo to asi 2 mesiace a potom to prestalo. Po 4 meciacoh som siel na garancku povedal som co mam za problem. Napojili auto na pocitac a bol to lavy zadny snimac abs.V pohode ho vymenili.Je od vtedy 11 meciacou a vsetko ok. Klop Klop Klop.
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
no mne to uz dlho nerobilo ale asi im to tiez poviem na garancke
cutsprings
cutsprings
sry za OT ale pri driftingu pouzivac rucnu a natu ABS nefunguje tak ako ti to vadi? [jasne ze je mysleny riadeny smyk a nie drift,,,]jamal89 píše:nooooo ono mne to zasvieti asi tak na 4 sekundy a ma zhasnut ale stalo sa mi asi tri krat ze nezhasla ale potom som postal vypol nastartoval a idem dalej zatal pekne funguje a aj abs ide dobre len na drifting mi to nekedy vadi heh
já když jsem naposledy driftoval tak jsem neubrzdil a zezadu jsem narazil do autoškoly ,škoda 18 000 ale samo jsem to udělat ani nechtěl,abs se seplo a ještě tomu pomohlo kdyby se neseplo tak se to nestane ale co už
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
ladinek píše:já když jsem naposledy driftoval tak jsem neubrzdil a zezadu jsem narazil do autoškoly ,škoda 18 000 ale samo jsem to udělat ani nechtěl,abs se seplo a ještě tomu pomohlo kdyby se neseplo tak se to nestane ale co už
POZOR na sylenbloky zadnej napravy pri tom driftovaní .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Ja som mal tiež problém s ABS sem tam svietilo pri prudšom zabrdení po kratšej dobe prestalo zas svietiť . Diagnoza chybný snímač ABS zadného ľavého kolesa . Vymenený v záruke .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Neviete mi niekto poradit ako mam odmerat cidlo abs ci je ok, ake ma mat hodnoty?
Aveo 1.4 16V 69kW 2007 blueee
čo si s tým mal?
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
to bola urcite len voda na nespravnom mieste aj mne sa to par krat stalo ze niekedy aj den mi to svietilo, voda sa odparila a secko funguje dalej
cutsprings
cutsprings
Voda to tento krat nebola https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=74&t=19522
Aveo 1.4 16V 69kW 2007 blueee