Dnes jsem se svezl v nexii 2.0 :)

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Jo jasne ta stribrna krabyce je vaha vzduchu jinak ma pravdu ten kdo rika ze bez brzd je to na zabyti ja teda brzdama nezacnu ja nej koupim poradne siroky kola sport.tlumice a o 4.cm.snizeny pruziny protoze dnes jak sem se stavoval u milose a jel sem za nim tak me dostalo jak s toho ''ofrouda''udelal normalni auto diky tomu snizeni pak teprv planuju zadni kotoucovky s kadeta GSI prej by to tam nak napasovali tak nevim no ja jen vim ze me ted stve ze nemam funkcni tachometr protoze sem ho strhnul a ze mi nefunguje POSILOVAC RIZENI!!!!! :evil: :evil: :evil: jo a jeste se omlouvam za ty spinavy fotky v tomdle pocasi auto proste nemyju a ten motor tam nemam tak dlouho abych ho casove stihl umejt jo jeste neco poradte mi kde v sever.cechach lestej motory nak levne a kde muzu sehnat posilovac brzd prej tam mam prasklou nakou membranu a proto mi to porad chcipa v servisu mi kamos rekl ze nevi jestli se da sehnat samotna ta membrana nebo prave musim celej ten posilovac koupit
Reklama

Radmont

Příspěvek od Radmont »

GSi brzdy je lacna zalezitost. Zhruba za 3500 Kc mas nove kotuce, brzdice a platnicky. To auto a hlavne ten motor si to urcite zasluzi
M.I.CH.A.L.

Příspěvek od M.I.CH.A.L. »

No a taky si to zaslouzim ja pokud se mam aspon trochu rad a nechci skoncit namotanej nekde na strome :D
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Pro Richarda a ostatní o pár příspěvků dopředu.
----------------
No a teďsi představte , že já to kombinuju s Matizem :lol:
Z Matize do Nubi je to super , ale přesedat obráceně :shock:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Richard

Příspěvek od Richard »

Tomáš píše:Pro Richarda a ostatní o pár příspěvků dopředu.
----------------
No a teďsi představte , že já to kombinuju s Matizem :lol:
Z Matize do Nubi je to super , ale přesedat obráceně :shock:
No to musi bejt šok takhle střídat "přesně polovičního Matesa" s celou Nubirou (0,8 + 1,6). Já občas jedu se synovou Feldou, ale raději když si můžu vybrat, skočím do Nubiry. Spotřeba je stejná a alespoň to jede! :lol:
Buďto jsem se s Nubirou naučil jezdit, nebo nevím proč je spotřeba teď v zimě tak nízká- poslední tankování a vyšlo mi to na 7,2 l/100 ??
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Teda jak to děláš? Já jsem právě koupil radši 1.6 , aby tolik nežrala a jezdím teď v zimě do 9L , což jde , ale dvoulitr je jiný kafe. Každej mi tvrdil , že by mě sežral .....
Jinak ten Matiz je přesná půlka i na koně 51/ 106 :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
milosh

Příspěvek od milosh »

Panove, tohle je diskuse o nexii, tak prosim se venujte tematu a nekecejte o vasich autech...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Sorry , sorry ... už nepokračuji . :oops:
Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kruger !!! »

Do 2. litru bych asi narval BREMBO, to auto by si to určitě zasloužilo !!! Stojí sice kolem 10 000,- ale přece jen je to už jiný kafe !!!
Radmont

Příspěvek od Radmont »

tie gsi brzdy z kadetta (opla) su dimenzovane prave na ten 2 liter, takze bohato stacia. samozrejme kto je ochotny investovat viac, tak zle neurobi
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Radmont píše:tie gsi brzdy z kadetta (opla) su dimenzovane prave na ten 2 liter, takze bohato stacia. samozrejme kto je ochotny investovat viac, tak zle neurobi
No nevim nevim, zrovna Opely a starsi Daewaa maji brzdy dost poddimenzovane, to rekne snad kazdy kdo se s nimy svezl. Maji slaby nastup a rychle se prehrivaji
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Marek

Příspěvek od Marek »

Brainman píše:
Radmont píše:tie gsi brzdy z kadetta (opla) su dimenzovane prave na ten 2 liter, takze bohato stacia. samozrejme kto je ochotny investovat viac, tak zle neurobi
No nevim nevim, zrovna Opely a starsi Daewaa maji brzdy dost poddimenzovane, to rekne snad kazdy kdo se s nimy svezl. Maji slaby nastup a rychle se prehrivaji

Ovšem to se netýká brzd z Kadetta GSI který má větší kotouče a ještě i vzadu ;)
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

A ty kotoučový brzdy z kadette gsi se dají dát úplně bez problémů místo tich děsných zadních bubnových???
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Má je tam Peca a je s něma spokojenej.
Jinak Michala bych někdy rád potkal na sprintu, jsem zvědavej, jak mu to jede. Michale, jedeš do Milovic?

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

M.I.CH.A.L.

Příspěvek od M.I.CH.A.L. »

Hele nepotrebuju nahodou jen ty kotouce nebo opravdu potrebuju celou zadni napravu.jinak abych pravdu rek tak se mi zda ze na rozjezd je to na dvoulitra trosku slaby ale na maximalku mam v sobe docela dost adrenalinu :shock: do milovic asi pojedu.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“