CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
tak som dnes obehal vsetkych predajcov v okrese a okrem bordovej farby som videl vsetky. Nakoniec rozhodnutie tmava seda. Cierna sa mi pacila v salona najviac ale k tomu by museli predavat cernocha na umyvanie. Ale bolo fakt najkrajsie. Prekvapila ma aj bezova, ale nakoniec sa mi zdala moc decentna, ale fakt vyzerala dobre. Biela je klasika neberiem hlavne preto ze ich uz beha dost vela. Inak zrusil som stresne okno ale beriem navigaciu. Je to sice nechutne drahe ale vyzera to super. Vybava LTZ. Momentalne davaju v cene aj gumy s diskami. Inak dobra cena je v Kosiciach aj s gumami a diskami 18000 za LT plus
http://www.paneuro.sk/chevrolet/vozidla ... ve-vozidla
http://www.paneuro.sk/chevrolet/vozidla ... ve-vozidla
- Reklama
Mam objednane orlando diesel. Ma niekto skusenost ake su momentalne realne cakacky? Zobral som bezovu s navigaciou a musim cakat z vyroby?Dufam ze to nebude viac ako 4 mesiace
Jestli není lepší si na internetu projít prodejce a diesela najít než čekat doporučuji 120kw budeš spokojenýzubro28 píše:Mam objednane orlando diesel. Ma niekto skusenost ake su momentalne realne cakacky? Zobral som bezovu s navigaciou a musim cakat z vyroby?Dufam ze to nebude viac ako 4 mesiace
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Muzu jen potvrdit!
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
zubro28 píše:Mam objednane orlando diesel. Ma niekto skusenost ake su momentalne realne cakacky? Zobral som bezovu s navigaciou a musim cakat z vyroby?Dufam ze to nebude viac ako 4 mesiace
Přesně jak píšou Tsoenami a naky, ujasnil jsem si výbavu, projel jsem net, před 14 dny jsem kontaktoval Chevy autosalon tady u nás poblíž a do konce měsíce (max. do půle března) bych měl patřit mezi hrdé majitele tohoto supervozu. 2.0/163 k, bílá LT+
Ale jinak mi bylo řečeno, že klidně bych mohl čekat až 4 měsíce, ptže původně jsem chtěl LTZ, ale slevil jsem z nároků na výbavu (LT+ bylo totiž už na cestě) a proto nemusím tak dlouho čekat.
vytuněná Škoda 120 :D
Peugeot 406
Chevrolet Orlando LT+, bílá, 2.0/163k
Peugeot 406
Chevrolet Orlando LT+, bílá, 2.0/163k
To zní hezky supervuz potvrzuji kokni na net a raději jed pár km dál ahoj a at už jste v klubuPajin69 píše:zubro28 píše:Mam objednane orlando diesel. Ma niekto skusenost ake su momentalne realne cakacky? Zobral som bezovu s navigaciou a musim cakat z vyroby?Dufam ze to nebude viac ako 4 mesiace
Přesně jak píšou Tsoenami a naky, ujasnil jsem si výbavu, projel jsem net, před 14 dny jsem kontaktoval Chevy autosalon tady u nás poblíž a do konce měsíce (max. do půle března) bych měl patřit mezi hrdé majitele tohoto supervozu. 2.0/163 k, bílá LT+
Ale jinak mi bylo řečeno, že klidně bych mohl čekat až 4 měsíce, ptže původně jsem chtěl LTZ, ale slevil jsem z nároků na výbavu (LT+ bylo totiž už na cestě) a proto nemusím tak dlouho čekat.
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Tak třeba v Ustí maj 4 nafty na sladě i LTZ
http://chevrolet.autotop-ul.cz/index.ph ... podmenu=14
http://chevrolet.autotop-ul.cz/index.ph ... podmenu=14
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
chevrolet orlando LT+ 1.8.......objednal som a nadruhy den bolo....) fajne.
niekto objednal a zevraj odtoho odstupil....
niekto objednal a zevraj odtoho odstupil....
chevrolet orlando LT plus :)
To na své fotce je ta předseriovka viď?
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
to je len tak tam..este som moje nefotil..coskoro..dnes nafukalo ale 20 cm snehu..von sa mi nechceJožan píše:To na své fotce je ta předseriovka viď?
...a odkiaľ si?242micro píše:to je len tak tam..este som moje nefotil..coskoro..dnes nafukalo ale 20 cm snehu..von sa mi nechceJožan píše:To na své fotce je ta předseriovka viď?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
smire666 píše:...a odkiaľ si?242micro píše:to je len tak tam..este som moje nefotil..coskoro..dnes nafukalo ale 20 cm snehu..von sa mi nechceJožan píše:To na své fotce je ta předseriovka viď?
okolie TRNAVY
Malo by sa tam niekde pohybovať aj jedno šedé LTZ. Raz som ho videl pri Hypernove v Avione
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
v Trnave som videl dve..biele..a jedno cervene LTZ..vyzera to celkom fajn aj vtej cervenej....smire666 píše:Malo by sa tam niekde pohybovať aj jedno šedé LTZ. Raz som ho videl pri Hypernove v Avione
snezi a snezi..lezie mi to nanervy..uz nech svieti slnko..pianko jazdicka..sa neviem dockat
Jedno biele bolo raz aj to moje ( cez jarmok som parkoval jednu uličku od želez. stanice )
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON