Vyhrievanie zadneho skla

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
kazo

Vyhrievanie zadneho skla

Příspěvek od kazo »

Neviem ako na inych Esperach, ale na mojom ked zapnem vyhrievanie zad. skla, tak sklo sa nie a nie rozmrazit. Prejdem aj 50km a je to tak na polovicu. Da sa stym nieco urobit? Zvysit vykon? Poradte...
Reklama

Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

No mne to rozmrazuje celkom fajn. Pozrel si na kontakty, ci su v poriadku? Mozno by to chcelo zvacsit odpor a tym padom stupne i teplota.(moja teoria :lol: )
R.I.P

aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
goror

Příspěvek od goror »

mne to rozmrazuje super akurat jeden pasik nejde ale je to v tom ze je to prerusene mam to skrabnute,jedine kontakty ak mas pasiky v poriadku
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Možná vyměnit spínací relé třeba už má opálené kontakty , nehledě na to jestli to vůbec topí já mám skušenost že to že je zaplé topení okna je na něm vidět po pár minutách neříkám že je odmlžené nebo rozmrazené to né ale je na něm vidět že pracuje ;) jinak jednotlivé netolpící proužky jdou opravit speciální vodivou barvou kterou se přetře přerušené místo a zase to topí 8)
Andy

Příspěvek od Andy »

petrm píše:Možná vyměnit spínací relé třeba už má opálené kontakty , nehledě na to jestli to vůbec topí já mám skušenost že to že je zaplé topení okna je na něm vidět po pár minutách neříkám že je odmlžené nebo rozmrazené to né ale je na něm vidět že pracuje ;) jinak jednotlivé netolpící proužky jdou opravit speciální vodivou barvou kterou se přetře přerušené místo a zase to topí 8)
co to je za farbu??? alebo je to ten vodivy lak na baze striebra co uz sme tu raz spominali?
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Je jich víc druhů jedny jsou na bázi stříbra a další zase na mědi ty nejsou tolok vidět na okně protože mají barvu jako o topení 8) ale použití je naprosto stejný
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Hmm-nejdřív bych zkusil zjistit jestli to nezpůsobuje nějaka kravina-třeba přechodový odpor na kontaktech(oxidace-zkus očistit kontakty), ale ta pasta mě zajímá tehdá u erka jsem se smířil s tím že je to v háji a vyhřívat nebude... (viditelně přerušené) :(
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“