Vyhrievanie zadneho skla
Moderátor: Blue Lanos
Vyhrievanie zadneho skla
Neviem ako na inych Esperach, ale na mojom ked zapnem vyhrievanie zad. skla, tak sklo sa nie a nie rozmrazit. Prejdem aj 50km a je to tak na polovicu. Da sa stym nieco urobit? Zvysit vykon? Poradte...
- Reklama
Možná vyměnit spínací relé třeba už má opálené kontakty , nehledě na to jestli to vůbec topí já mám skušenost že to že je zaplé topení okna je na něm vidět po pár minutách neříkám že je odmlžené nebo rozmrazené to né ale je na něm vidět že pracuje jinak jednotlivé netolpící proužky jdou opravit speciální vodivou barvou kterou se přetře přerušené místo a zase to topí
co to je za farbu??? alebo je to ten vodivy lak na baze striebra co uz sme tu raz spominali?petrm píše:Možná vyměnit spínací relé třeba už má opálené kontakty , nehledě na to jestli to vůbec topí já mám skušenost že to že je zaplé topení okna je na něm vidět po pár minutách neříkám že je odmlžené nebo rozmrazené to né ale je na něm vidět že pracuje jinak jednotlivé netolpící proužky jdou opravit speciální vodivou barvou kterou se přetře přerušené místo a zase to topí