Dveře-promáčkliny a rez
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No neni zac, ja je tam taky nechtel, auto jezdilo ve Francii a najelo 56000km a na prahach nebylo vubec nic, je to proste nasima silnicema, tak ze jsem musel zasterky objednat a az se ted otepli, jeste jednou ty prahy osetrim a zasterky pridelam, ac nerad.
Urcite to pomuze, protoze nevim jak na nexii, ale na lanosu jsou zasterky z takoveho tvrdeho plastu, ktery prekryva jeste kus spodku prahu smerem zepredu a to je to misto prave, kde to bylo uplne bez barvy, jak z piskovacky......
Urcite to pomuze, protoze nevim jak na nexii, ale na lanosu jsou zasterky z takoveho tvrdeho plastu, ktery prekryva jeste kus spodku prahu smerem zepredu a to je to misto prave, kde to bylo uplne bez barvy, jak z piskovacky......
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
-
- Kontaktovat uživatele:
Nexie má moc krátký záštěrky a ty nezachytěj všechno. já až se mi bude chtít tak tujdu na lemy. letosní zimu mi moc neozeli jen malinko hrany. ale za to roh předního blatníku u blinkru kvete dost. a nejhorší n atom je že budu mudet kvůli tomu sundat přední nárazník. Já stále netušim přoč se u každýho auta dělá u lemů ten dvojitej plech. to mi řikali u opla jak to jednou začne reznout tak už to pujde pořád protože mezi těma dvouma plechama to rezne a tam se nedostanes a je to tam pořád živý a leze to napovrch.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Na tom neni nic zvlastniho, mam je od http://www.daewoodedek.czOlda píše:Já jsem přežil i občas bláto až na oknech ale tohle je důvod...
-jen pro zajímavost mohl by jsi sem hodit najaký link odkud jsi je objednával?
staly necelych 900kč všechny čtyři, neměli je skladem, ale ochotně mi je objednali a do tří dnů jsem je tam měl a jen jsem si je potom vyzvedl:-)
AKRI - (byl) Muž z Ria !