Dveře-promáčkliny a rez
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Dveře-promáčkliny a rez
Lidičky poraďte mi.Nedávno sem si všimnul že mi nejakej chtrák krapet škrábnul dveře a udělal tam dirku nečim ostrym a začlo to rezavět,jak by se to dalo co nejlíp odstranit aniž by bylo něco poznat???A taky mě serou promáčkliny,tich už taky pár mám,de s nima něco udělat?Závistivci to sou mrchy...
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je otazka pro me
Bohuzel, jak tam mas tu oderku na plech a zaclo to rezivet, to se musi vybrousit na cistej plech , uplne, jinak to zacne znovu, odmastit, kytnout a prebrousit, pote nalakovat, da se to ojebavat, ale po case zjistis, ze ti ta odrenina dospela v dirku skrz, coz je nemile
Tohle oprav, na doliky na aute z provozu se vykasli, budou tam po chvili dalsi a hlavne, to nerezne, narozdil od tech dveri, ja vim, ze ty dolicky po aute jsou hnusny, ale ma cenu opravovat neco, kdyz za tyden zastavis u supermarketu a mas to tam znouvu?
Bohuzel, jak tam mas tu oderku na plech a zaclo to rezivet, to se musi vybrousit na cistej plech , uplne, jinak to zacne znovu, odmastit, kytnout a prebrousit, pote nalakovat, da se to ojebavat, ale po case zjistis, ze ti ta odrenina dospela v dirku skrz, coz je nemile
Tohle oprav, na doliky na aute z provozu se vykasli, budou tam po chvili dalsi a hlavne, to nerezne, narozdil od tech dveri, ja vim, ze ty dolicky po aute jsou hnusny, ale ma cenu opravovat neco, kdyz za tyden zastavis u supermarketu a mas to tam znouvu?
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
-
- Kontaktovat uživatele:
Akri píše:Tak to je otazka pro me
No s rezem to mam teď težký,ale ty dveře mě nasrali...Ještě mi reznou zadní blatníky,taky prdel,ale zatim jen povrchově,takže to pude...S tich promáčklin mě nejvíc vadí na haupně,přesně nad maskou veprostřed,vypadá to dost hnusně a je to vidět ze všch stran...,ale to stejně opravit nejde nebo jo?aspoň ta haupna...
Jo tak to já jsem si taky yslel, že mi zadní blatníky reznou jen povrchově a když jsem do nich píchl šroubovákem, abych tu rez oškrábl a kitnul to, tak jsem zjistil, že nezbyde než novej lem a vařit ...
Díry a promáčkliny od blbců a neopatrnejch se dají vyrovnat a kitnout a přelakovat, ale lepší to svěřit zkušenýmu autoklempíři.
Díry a promáčkliny od blbců a neopatrnejch se dají vyrovnat a kitnout a přelakovat, ale lepší to svěřit zkušenýmu autoklempíři.
-
- Kontaktovat uživatele:
Už sem do toho škrábal a je to fakt povrchový,ale uvidíme...Vyrovnat to snad pude,ale nevim jak dostat stejnou metalízu jako předtim a aby to hlavně nebylo poznat...Habron píše:Jo tak to já jsem si taky yslel, že mi zadní blatníky reznou jen povrchově a když jsem do nich píchl šroubovákem, abych tu rez oškrábl a kitnul to, tak jsem zjistil, že nezbyde než novej lem a vařit ...
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To je ono, co jsem myslel, jak se to chvili necha, je tam dirka, nekecam, zkusenostiHabron píše:Jo tak to já jsem si taky yslel, že mi zadní blatníky reznou jen povrchově a když jsem do nich píchl šroubovákem, abych tu rez oškrábl a kitnul to, tak jsem zjistil, že nezbyde než novej lem a vařit ...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Metalízu si nech nastříkat, při jiném úhlu stříkání to bude mít jiný lom světla aS.v.o.b.i.k píše:
Už sem do toho škrábal a je to fakt povrchový,ale uvidíme...Vyrovnat to snad pude,ale nevim jak dostat stejnou metalízu jako předtim a aby to hlavně nebylo poznat...
bude to znát, nebo ten lem zaplácni gumoasfaltem a bude!
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme ze to videt nebude, jsou na to technologicky postupy aby se tomu zamezilo, jestli to nekdo tak udelal Tobe, tak je to prase, my to tak nedelame, nesmi to byt videt, je treba udelat samozrejme rozstrikOlda píše:Metalízu si nech nastříkat, při jiném úhlu stříkání to bude mít jiný lom světla aS.v.o.b.i.k píše:
Už sem do toho škrábal a je to fakt povrchový,ale uvidíme...Vyrovnat to snad pude,ale nevim jak dostat stejnou metalízu jako předtim a aby to hlavně nebylo poznat...
bude to znát, nebo ten lem zaplácni gumoasfaltem a bude!
AKRI - (byl) Muž z Ria !
-
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Doma ani ja nepetrm píše:Jedině profík to dokáže tak aby to bylo super že ano Akri
Aby si doma zvladl nastrikat metalizu, musel by si byt uz hodne zdatny strikac Pastelovou barvu zvladnes, metalizu ne, takze tady neni co rozmyslet, nevic neni sporu o tom, jak to bude vypadat
AKRI - (byl) Muž z Ria !