Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
Re: spotřeba
udavaji neco jineho nez pak je
- Reklama
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Dimco alo to je už ale prehnaná loajalita k značke alebo minimálne nerozum živiť také auto.
Kjube, velice zajímavé čtení. Já právě jezdím se zařazenou rychlostí, ale přemýšlet o tom takhle mě nikdy nenapadlo. Vyřazoval jsem rychlost v 18ti se Škodou 110 . Docela bych to vyzkoušel, ale jsem zvyklej na opak, tak na to budu asi zapomínat. Uvidíme. Super připomínka .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
to porad nemeni nic na tom ze vyrobce udava kokotiny a ve finale to zere jak idiot
To máš pravdu SOCHOR8, mě to nalákalo ke koupi auta a pak jsem čuměl. Ale na druhou stranu se mi auto líbí, takže je mi to už jedno.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
kolik kluta tobe vip???
Ahojte,zapojim sa aj ja do diskusie.Na aute mame od jula 13 tis km,jazda dialnice 30 perc,mimomesto 40 perc,mesto 30 perc.Jazdime 3 šoferi,samozrejme nie naraz ,skutocna spotreba merana na plnu dotankovanu nadrz medzi 7.5-8 l.Teraz v zime tych 7.8-8l.Len pocitac mi vzdy ukazuje o 0.3 l nizsiu spotrebu ako je v skutocnosti.Zatial spokojnost
Skoda 105 l,Daewoo Kalos 1.4 sedan,Chevrolet Cruze 1.8 LT 7.6L
No, staci si precist diskuzi pod clankem a hned uvidis, ze vsechny ty rady jsou docela mimo, tak najdes realne pohledy. Btw celkove doporucuju diskuze na auto.cz, pokud se chce clovek pobavit
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Dodo.Rok 1977 bol dobry rocnik...
Si dalsi kto mi potvrdzuje ze 7.8 je realna spotreba u benzinu pri troche snahy, ale odchylka 0,3 l na tvojom PP ma trochu prekvapila.
Si dalsi kto mi potvrdzuje ze 7.8 je realna spotreba u benzinu pri troche snahy, ale odchylka 0,3 l na tvojom PP ma trochu prekvapila.
No nemyslim si ze rady v tom clanku su mimo a tak isto si myslim ze niektore komentare su mimo... Kazdy to hodnoti subjektivne, lebo inak to zhodnotit nevie. Cize ked si precitam ten clanok, nieco si z neho zoberiem, komentare pokukam, ale to je asi tak vsetko.chrudoš píše:No, staci si precist diskuzi pod clankem a hned uvidis, ze vsechny ty rady jsou docela mimo, tak najdes realne pohledy. Btw celkove doporucuju diskuze na auto.cz, pokud se chce clovek pobavit
Ja moc nejazdim stylom vyhadzovania rychlosti na dlho, lebo vtedy nemam auto az tak pod kontrolou. Ale dnes som to skusal, no neviem... Moj foter tak jazdi a napriklad este nikdy v zivote mu neodisla spojka... Toz
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Jo, tak jsem to nejak myslel, vzit si jak z clanku tak z diskuze neco rozmuneho, no v tech diskuzich jsou taky obcas dobri magori, takze vseho s mirou:) Ja teda kvalt vyhazuju malokdy, jenze u Cruze je problem, ze kdyz pustis plyn nebo jej drzis lehce, ale porad stejne a mas tam dvojku, auto zacne poskakovat, coz se mi vubec nelibi. Mam pocit, ze otacky padaji ´proste prilis rychle, jakoby neumel zvladnout ten prechod plyn-nic. Napr ve sluzebnim Focusu je daleko prijemnejsi svezeni po meste, je to 1,6 , ale otacky drzi a auto neskace.
A taky mi prijde bezpecnejsi, mit porad kvalt, ta namerena uspora paliva je v mezich statisticke chyby, je to nevypovidajici
A taky mi prijde bezpecnejsi, mit porad kvalt, ta namerena uspora paliva je v mezich statisticke chyby, je to nevypovidajici
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Rychlost se snad prestala vyhazovat kdyz jsme meli jeste stary skodovky 105-130, u novych aut uz to zere nulanula kyz necham zarazeny kvalt takze nevim co resite
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hosi... uz v minulem roce psal auto bild ze vyrobci aut,uvadeji nizsi spotrebu,nez je skutecnost,a to az o 45%
http://www.autobild.de/artikel/herstell ... 29421.html
http://www.autobild.de/artikel/herstell ... 29421.html
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Hej,hej.Ja som vedel,ze spotreba na Cruze nebude nejako oslnivo nizka ale auto sa mi pacilo a chcel som ho.A ked to porovnam s Kalosom 1.4 tam mam priemernu 6.9L tak ten litrik naviac stoji za ten komfort
Skoda 105 l,Daewoo Kalos 1.4 sedan,Chevrolet Cruze 1.8 LT 7.6L