Poruchy orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Poruchy orlanda
Tak zaplat pan buh , že to byla jenom ta hadička raději si to ale taky skontroluju je někde u spolujezdece pod kobercem
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
- Reklama
Na téhle fotce je to možná lépe vidět ahoj
- Přílohy
-
- spolujezdec.JPG (75.1 KiB) Zobrazeno 2912 x
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
tak neviem, ci to povazovat za poruchu, ale aspon sa spytam. ako ma spravne fungovat vnutorny okruh ventilacie, resp. AQS? je uplne jedno, ktore mam zapnute, ale smrad z nakladiakov a autobusov taham dnu vzdy. myslel som si, ze vnutorny okruh funguje tak, ze sa zatvoria vsetky otvory nasavania vzduchu z vonkajsieho priestoru a cirkuluje len vzduch, ktory je v aute. ako je potom mozne, ze citim smrad zvonku?
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Nitra
... možno automatika zafunguje, až keď posádka začne od smradu zamdlievať - nie je smrad ako smrad
Ale vážne, ja som tiež zatiaľ nepostrehol aby sa vnútorný okruh sam aktivoval.
lenze problem je inde. ja nepotrebujem automatiku - ked sa blizim k smradlavemu nakladiaku, tak ho predsa vidim z dialky. problem je ale v tom, ze aj ked sam manualne zapnem vnutorny okruh, tak po priblizeni k tomu nakladiaku ide smrad do auta akoby vnutorny okruh zapnuty nebol. a toto je to, comu nerozumiem...peterv píše:... možno automatika zafunguje, až keď posádka začne od smradu zamdlievať - nie je smrad ako smrad
Nitra
Nitra
vnútorný okruh sa neaktivuje
1. ak máš aktivované iba ofuky čelného skla (nie je to v návode, iba skúsenosti z predchádzajúcich áut)
2. ak je v kabíne vysoká vlhkosť vzduchu (snímač vlhkosti vzduchu)
3. nejaká porucha
1. ak máš aktivované iba ofuky čelného skla (nie je to v návode, iba skúsenosti z predchádzajúcich áut)
3. nejaká porucha
v tom pripade by sa aspon nemusela rozsvietit kontrolka, ze vnutorny okruh je zapnuty. lebo ked svieti, nemam dovod si mysliet, ze ma poruchu.peterv píše:vnútorný okruh sa neaktivuje
3. nejaká porucha
Nitra
Nitra
Tak to jsme na tom úplně stejně, už jsem taky přemýšlel, že to sem napíšu. Absolutně nepoznám rozdíl, jestli mám vnitřní cirkulaci nebo ne...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Začína mi vyhovovať že mám "iba" manuálnu klímu...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Dnes som to odskúšal - po zapnutí vnútorného okruhu sa o chvíľu začali rosiť okná
dalsia otazka: posledne dva dni mi po vypnuti motora stale ide ventilator (huci na pol ulice). po chvili samozrejme prestane, ale nerozumiem preco sa zapina - predtym to nerobil takmer nikdy a teraz po kazdej jazde - je jedno ci kratkej alebo dlhsej...
nevie niekto preco?
nevie niekto preco?
Nitra
Nitra
Tak já zatím po půl roce používání: zkrablatělý "chrom" kolem znaku Chevrolet vzadu a voda uvnitř krytu na světlo zpátečky.Prej mě to v květnu vymění zadara.
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Několik dní jsem pátral, proč mám v kokpitě auta silný zápach spáleného oleje. Vždy se to objevilo, až byl motor zahřátý. Na ktratších vzdálenostech jsem to nepostřehl. Dnes ten zápach byl extrémní a věřte nebo ne, po otevření kapoty jsem zjistil, že mi vyskočilo víčko od oleje. To znamená motor pocákanej olejem - proto ten zápach. Jen mi není jasný, kdy a jak mohlo vyskočit. Na olej jsem nechytal (jen kontrolu měrkou) a navíc se mi zdálo, že když jsem víčko dával zpět, tak se jakoby přicuclo. Štěstí, že jsem ho neztratil.
Vy mate maximalne rok stary auta a uz resite tolik problemu a zavad?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet