CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Fúha a to sa ako podarilo?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
- Reklama
Leticí kamen od auta před manželkou
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ White
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
Čo na to poistka? Lebo to vychádza na naše tak 4 až 5 stovák, ak nie viac...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
pojistka 5% spoluucast.
Zatim je to maličke do cca 2cm, je to mimo zorne pole, tak počkame co to bude dělat a jestli ted behem zimy nechytnem ještě nějaky
Zatim je to maličke do cca 2cm, je to mimo zorne pole, tak počkame co to bude dělat a jestli ted behem zimy nechytnem ještě nějaky
Rýchlo prelepiť nejakou izolepou, nech tam nejde voda Malo by to ešte ísť spraviť tou živicou...kým to nepraskne lúčom...čajda píše:pojistka 5% spoluucast.
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Take to mam po par kilometrech - resim to pojistenim celniho sklačajda píše:pojistka 5% spoluucast.
Ja len dúfam, že sa k vám v tomto tak skoro nepridám ( klop, klop )...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Myslím že si s tou cenou veľmi blízko, teda aspoň v SK. Na Cruza som to mal za 480€ bez senzora. Menili mi to http://www.autosklo.sk/smire666 píše:Čo na to poistka? Lebo to vychádza na naše tak 4 až 5 stovák, ak nie viac...
Jo jo, taky už mám ťuklý čelní sklo od kamínku. Je to na straně u spolujezdce, asi 2 cm od účinné plochy stěrače. Ďobanec velikosti asi jako rzpláclej komár. Mám připojištěný čelní sklo, takže okamžitě jsem tam volal, doporučili mi smluvní servis v našem městě a druhej den jsem to měl zdarma spravený (zcelený). Bohužel už to nešlo tak, aby to bylo neviditelný, takže při příštím podobným ťukanci už se bude měnit celý sklo...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Nuž časy, kedy som na espere menil sklo aj s výmenou v Autofólie SAXO za 5000,- sú nenávratne preč...Iacobus píše:Myslím že si s tou cenou veľmi blízko, teda aspoň v SK. Na Cruza som to mal za 480€ bez senzora. Menili mi to http://www.autosklo.sk/smire666 píše:Čo na to poistka? Lebo to vychádza na naše tak 4 až 5 stovák, ak nie viac...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Včera na dalnici u Klimkovic na shelce stal kamion s Chevroletama, byly na něm i dvě bíle Orlanda Tak kdo je čekate tak si pro ně zajedte
Na jedno takovy zrovna cekam , ale dealer stale nevola a nevola...čajda píše:Včera na dalnici u Klimkovic na shelce stal kamion s Chevroletama, byly na něm i dvě bíle Orlanda Tak kdo je čekate tak si pro ně zajedte
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Bohužel žádnej dealer zatím neovlivní dodané vozy, takže se jen čeká co dostane přidělenodark425 píše:Taky jsem to zjišťoval a i když se obecně tvrdí, že naftová výroba běží, tak v lednu ještě nic nebude. Už mě to fakt nebavínaky píše:moje Breznova objednavka taky na radu jeste neprisla.. zatim porad nic a to volam do Srby alespon 2x do mesice.dark425 píše:Tak to by bylo fajn, každopádně moje objednávka z března 2011 ještě na řadu nepřišla
Ahoj vsem!
Dnes mi volali ze moje auto se bude cca do tydne vylodovat v evrope a ze nejak po novym roce uz bude k odberu, coz je super!!!
Dalsi vec je, ze mi poslali na to same auto novou smlouvu cca o 16 000,- vyssi a ze to mam podepsat, jinak auto nebude. Ze prej tam je navic Ochrana sada. Ta pritom nestoji tolik, nejak s tim posachovali a me se to rozhodne nechce podepisovat, to si za ty penize radsi koupim zimaky.
Prijde mi ze to ted kupuji asi o neco draz a chteji to zaplatit od klienta.
Jenze klient je pekne nasrany, protoze ceka uz sakra dlouho a ted kdyz uz se blizi den D, tak si reknou o prachy navic?
Nevite nekdo jestli to vubec muzou?
Ve smlouve je, ze se cena muze zmenit jen kdyz zmeni napr. stat hodnotu DPH.
Kevsemu se mi nelibi ten natlak.. Nemate nekdo obdobnonou zkusenost?
Dnes mi volali ze moje auto se bude cca do tydne vylodovat v evrope a ze nejak po novym roce uz bude k odberu, coz je super!!!
Dalsi vec je, ze mi poslali na to same auto novou smlouvu cca o 16 000,- vyssi a ze to mam podepsat, jinak auto nebude. Ze prej tam je navic Ochrana sada. Ta pritom nestoji tolik, nejak s tim posachovali a me se to rozhodne nechce podepisovat, to si za ty penize radsi koupim zimaky.
Prijde mi ze to ted kupuji asi o neco draz a chteji to zaplatit od klienta.
Jenze klient je pekne nasrany, protoze ceka uz sakra dlouho a ted kdyz uz se blizi den D, tak si reknou o prachy navic?
Nevite nekdo jestli to vubec muzou?
Ve smlouve je, ze se cena muze zmenit jen kdyz zmeni napr. stat hodnotu DPH.
Kevsemu se mi nelibi ten natlak.. Nemate nekdo obdobnonou zkusenost?
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Oni se musí držet to co je na objednávce - respetive na smlouvě kde máš cenu uvedenou !!!Rozhodně trvej na dodržení ceny popřípadě pohroz ČOI
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů