Keď sa to už,čo sa dá robiť
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
,začne predávať u nás,nakoľko sa to vyrába v BA,mohlo by sa to ale po d iným logom a názvom,nie neokomunistickým okrídleným šípom a ako šKOMda Cicinko
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
,ale povedzme ako SEAT AROSA SK, či špecialny nazov ako VW DANUBE a pod,lebo "značka" šKOMda neprekročí nikdy svoj tieň,sú neprávom nadutí a ťažia z toho,že roky boli dominantnou značkou na trhu,aj to dosiahli nie kvalitou,ale byrokratickými nariadeniami a ich stratégia je odjakživa vydávať hrable (hrábě) za kombajn,už som to x kraát rozoberal a podložil konkrétnymi príkladmi,to logo,ešte v červenom a zelenom mi nevadí na čele historických autobusov,patrí k histórii končiac typmi 105-130,ale v sučasnej podobe na súčasne vyrábanych typoch ho priam patologicky neznášam. FUCKbie sa mi vyslovene hnusia,ale Kokty,či SUPERBy a ROOMSTERy,ke´d už musia jazdiť po našich cestách,radšj by som ich vídaval s inými logami koncernových naozaj značiek VW,napokon v rámci koncernu VW nič neobvyklé
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
a napokon Daewoo a Chevrolet,netreba chodiť ďaleko
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ako som to kdesi čítal,že platilo,platí a bude platít,že názov ŠKODA je odvodený od spojenia ŠKODA PEŇAZÍ ZA TO
![:o)](./images/smilies/smiley25.gif)
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L