super ja budem mat zajtra biele a drzim palce na stk,a kam chodis?Radoslav Hološka píše:Ja mam modre diody v parkovackach aj osvetleni SPZ,z Tesca,od firmy Brillant. Zajtra idem na STK,musim ich vecer dat prec a osadit normalne.
parkovacie svetla
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
tak to bude jedina nexia v popradskom okrese z napisom NEXIARadoslav Hološka píše:Poprad,inde nemam cas. Odbehnem z prace len cez obed. A este po vyplate planujem SPZ na zelanie PP-NEXIA,asi na buduci tyzden. Ked uz mam doma ten Technicky preukaz z lizingovky,treba to vyuzit,potom ho posielam spat do BA.
jedneho casu som mal cervene parkovacky, ale tie svietili tak "silno", ze pri zapatych stretavackach velmi presvitali a to bilo moc do oci.. teraz mam modre, ktore svietia na zeleno ale pomaly ma ten farebny cirkus uz prestava bavit a asi si kupim tiez biele led-ky. doteraz som pouzival tie klasicke za 7-8,- sk
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Jedina na Slovensku! Ktory pako by si dal taku znacku na take auto? Musi by taky nakazeny ako sme my...goror píše:tak to bude jedina nexia v popradskom okrese z napisom NEXIARadoslav Hološka píše:Poprad,inde nemam cas. Odbehnem z prace len cez obed. A este po vyplate planujem SPZ na zelanie PP-NEXIA,asi na buduci tyzden. Ked uz mam doma ten Technicky preukaz z lizingovky,treba to vyuzit,potom ho posielam spat do BA.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Jen k te barvě tak když pujdeme do hloubky zakona tak tam pišou že vozidlo ma být osvětleno předepsaným typem žárovek ale nikde není řeč o BARVĚ Kamarad s tim měl problem ,ale žarovky vysvětlil takto a nechali ho být.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
dnes som sa zobudil na to, ze otec sa vratil z stk (tak necakane, nehovoril ani neplanoval, ze tam pojde) postazoval sa mi, ze ho skoro vyhodili, lebo vsetko bolo ok az ku koncu sa ho ujo kontrolor opytal, ze preco mu svietia parkovacky na zeleno a spataky na oranzovo?? ale bol taky dobry, ze mu dovolil pokial si to opravi na mieste, tak ho pusti dalej.. najhorsie bolo, ze v aute neboli nahradne biele parkovacky tak vymenil iba tie zadne a vzhladom k tomu, ze sa im stale kazil komp, poslal ho prec nech si to doma vymeni.. tak musim ist rano kupit biele ziarovky... (radsej, nech je pokoj, teraz som sa vratil z mesta a dopravaci zastavovali asi kazde druhe auto..)