CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
goli a kazbunda prajem veľa príjemných km
- Reklama
To smire666 , v Revúcej som prvý a asi na dlho zostanem , lebo keď predajca povie zákazníkovi , že má čakať min. 4 týždne tak ich to fajne na...
Citroen AX 1,4 D , Daewoo Nexia sedan ,1,6 DOHC , Fabia 1,2 HTPi , Chevrolet Orlando LT+ 2,0 VCDi 163 k
Štyri týždne na auto? To keby ktokoľvek z nás čakal iba štyri týždne, tak by skákal meter tridsať ( však čakatelia na naftu? ) Ja som čakal dvanásť týždňov aj to auto bolo v podstate vyrobené, v dobe záväznej objednávky som už poznal VIN-číslo,
lenže fáro čakalo mesiac na loď... štyri weeky a menej sa čaká, keď je už auto na lodi...
lenže fáro čakalo mesiac na loď... štyri weeky a menej sa čaká, keď je už auto na lodi...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Oprava nie 4 týždne ale 8 mesiacov.
Citroen AX 1,4 D , Daewoo Nexia sedan ,1,6 DOHC , Fabia 1,2 HTPi , Chevrolet Orlando LT+ 2,0 VCDi 163 k
goli píše:Oprava nie 4 týždne ale 8 mesiacov.
už som sa zľakol, že ti "klepočmouda" dodali tak rýchlo
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Kdo schání naftu Orlando LT+ AUTOMAT http://chevrolet.autotop-ul.cz/index.ph ... &id_auto=3
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Nevim jestli tě to ještě zajímá, ale s přístupem v Chevroletu v OV mam dobre zkušenosti. Trošičku se protahlo dodani auta. (o cca tyden) jinakROSTA 275 píše:Zdravičko lidi, chtěl jsem se zeptat jestli mate někdo zkušenosti s prodejcem Pavlas trust, s.r.o. (Frýdek-Místek - Chlebovice) popřipadě od 7.11.2011 v Ostravě. diky
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ White
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
Nafta výroba běží, průběžne se pokrývají zákaznické objednávky.
Ale zatím není nic přesně stanoveno. Snad leden už by se to mohlo ustálit.
Ale zatím není nic přesně stanoveno. Snad leden už by se to mohlo ustálit.
Tak to by bylo fajn, každopádně moje objednávka z března 2011 ještě na řadu nepřišla
To viš že zajima už jsem ho obědnal tak ted jen čekat. Jo a maš zkušenosti ohledně garančních prohlidek? jezdiš do OV nebo do F-M.čajda píše:Nevim jestli tě to ještě zajímá, ale s přístupem v Chevroletu v OV mam dobre zkušenosti. Trošičku se protahlo dodani auta. (o cca tyden) jinakROSTA 275 píše:Zdravičko lidi, chtěl jsem se zeptat jestli mate někdo zkušenosti s prodejcem Pavlas trust, s.r.o. (Frýdek-Místek - Chlebovice) popřipadě od 7.11.2011 v Ostravě. diky
Ford Scorpio 2.0i , Volkswagen golf I. 1.6 , Ford Scorpio 2.5 TD , Ford Scorpio 2.0 DOHC , Renault 19 II 1.4 RN
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 AT navi + kuže - bohužel zamitnuto !!!!!!!!!!!!!!!!!
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 AT navi + kuže - bohužel zamitnuto !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mame ho 14 dní Takže zatím garančka nic. A určitě do OV bo jsem odsud
Tak to vám ešte pekne vonia novotou Kopu príjemných kilometrovčajda píše:Mame ho 14 dní Takže zatím garančka nic. A určitě do OV bo jsem odsud
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
moje Breznova objednavka taky na radu jeste neprisla.. zatim porad nic a to volam do Srby alespon 2x do mesice.dark425 píše:Tak to by bylo fajn, každopádně moje objednávka z března 2011 ještě na řadu nepřišla
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Taky jsem to zjišťoval a i když se obecně tvrdí, že naftová výroba běží, tak v lednu ještě nic nebude. Už mě to fakt nebavínaky píše:moje Breznova objednavka taky na radu jeste neprisla.. zatim porad nic a to volam do Srby alespon 2x do mesice.dark425 píše:Tak to by bylo fajn, každopádně moje objednávka z března 2011 ještě na řadu nepřišla
Moc mi teda nevonismire666 píše:Tak to vám ešte pekne vonia novotou Kopu príjemných kilometrovčajda píše:Mame ho 14 dní Takže zatím garančka nic. A určitě do OV bo jsem odsud
A uz mam i rozbite celni okno