sinus live v espere
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
caute tie repro tam mas dost slabe ja by som tam dal trojpasmove Pioneer s priemerom nad 200mm a ked ti nesadnu do povodnej diery tak si daj urobit drevene redukcie alebo jednoducho zvecsi dieru. Tie moje repraky su takej striebornej farby a stali ma 7000SK. Lepsi zvuk od tych som este v aute nepocul.
komu si to adresoval??Peter KE píše:caute tie repro tam mas dost slabe ja by som tam dal trojpasmove Pioneer s priemerom nad 200mm a ked ti nesadnu do povodnej diery tak si daj urobit drevene redukcie alebo jednoducho zvecsi dieru. Tie moje repraky su takej striebornej farby a stali ma 7000SK. Lepsi zvuk od tych som este v aute nepocul.
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
neviem mne sa tie predne aj celkom pozdavaju. Mozno ich majitel predomnou aj menil. Zatial som ich stiahol faderom a celkom vpoho sekunduju tym zadnym. Ale urcite ich casom vymenim. Asi tiez za sinuslive alebo co mi ten znami ponukne...goror píše:Andy a co planujes s prednymi rep. ved tie hraju uplne na h....,