Digitální palubní deska
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Digitální palubní deska
Líbí se vám digitální palubní deska alá GSI?
Je to spíš anachronismus, nebo si takhle opravdu představujeme palubku "budoucnosti" ještě teď po nějakých 18 letech, co s tím přišel Opel?
Mám na mysli především číslicový rychloměr a vlastně veškeré další budíky tvořené místo ručiček LEDbarem. Prý při prudším osvětlení z venku je, logicky, špatná čitelnost údajů.
Je to spíš anachronismus, nebo si takhle opravdu představujeme palubku "budoucnosti" ještě teď po nějakých 18 letech, co s tím přišel Opel?
Mám na mysli především číslicový rychloměr a vlastně veškeré další budíky tvořené místo ručiček LEDbarem. Prý při prudším osvětlení z venku je, logicky, špatná čitelnost údajů.
- Reklama
- Blue Lanos
Ja som tiez radsej za krasne alalogove budiky! To ako keby ste dali do Mini Coopera dugitalnu pristrojovku Preco asi aj najmodernejsie auta maju nadherne budiky a nie segmenty? Je to step back
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě se digitální palubka nelíbí a mám k ní odpor, stejně se mi nelíbí palubka v Nubiře II. Mám prostě rád klasiku stejnej tacháč i otáčkoměr a nějaké ty budíky symetricky kolem, to mi připadá nejpřehlednější !
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Mně se digi přístroje líběj. Ale myslim že v dnešní době by se to dalo udělat i vzhledově líp. Přece jenom budíky se vyvíjej 100 let a digi tu někdo zkoušel tak 5 let (v době Kadetta, Tipa a Una). Třeba MB maji část palubky v digitálu a vidět to je dost i proti světlu a vypadá to gut. Chce to prostě zamakat.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram