... mozem kupit sedacky z GSI lebo tie moje su uz presedene °prvy majitel mal 130 kg° ale neviem ci to pasuje normalne alebo treba menit aj kolajnicky alebo nejake mechanizmy ??? Robil to z vas niekto?? Do skoly to mam denne 100km a ked vystupim mam zomrety zadok
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
Kolko penazi stoja v Cechach sedadla Kadet GSI a Astra GSI .Na Slovensku tak okolo 4000Sk za par.Calunenie dalsich 3000Sk.Ale inak su super.Doporucujem
A vy si myslíte, že sedačky z minimálně 14 let starého auta budou lepší nebo BEZPEČNĚJŠÍ než z auta 7 letého ??? Sorry, ale to mi nepřipadá jako TUNING, ale spíše aby tam prostě bylo za každou cenu něco jiného než origoš !!! Když už sedačky tak opravdu sportovní !!! No, celkem je to vaše věc.
Já myslím že je to takový kompromis mezi sérií a vyloženě sportovníma sedačkama. Nevím, nikdy sem v těch GSI neseděl ale myslim si že budou určitě pohodlnější na delší jízdu než skořepiny
Kruger !!! píše:A vy si myslíte, že sedačky z minimálně 14 let starého auta budou lepší nebo BEZPEČNĚJŠÍ než z auta 7 letého ??? Sorry, ale to mi nepřipadá jako TUNING, ale spíše aby tam prostě bylo za každou cenu něco jiného než origoš !!! Když už sedačky tak opravdu sportovní !!! No, celkem je to vaše věc.