Audio v Nubire CDX

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Brainman
Kontaktovat uživatele:

Audio v Nubire CDX

Příspěvek od Brainman »

Hele kluci, nevite nahodou jestli ma Nubira nekde vyhybky na repraky nebo jek je to doopravdy zapojeny. Koupil jsem na zkousku do zadu nejaky laminatovy repra "dvoupasma) a je to strasny co z toho jde za zvuky teda nejde. Ty original papiraky hrali daleko lip
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

No žádné výhybky tam nejsou ale vedou tam slabé kabely a ty nepřevedou to co po nich chceš.A navíc to umístěni těch repro nic moc.A ještě není jedno ak se zapojí mě to taky hrálo strašně,ale prohodil jsem polaritu na 1 repro a ok.Ale vedou mi k tomu 1,5 kabely. -i
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

palikx píše:No žádné výhybky tam nejsou ale vedou tam slabé kabely a ty nepřevedou to co po nich chceš.A navíc to umístěni těch repro nic moc.A ještě není jedno ak se zapojí mě to taky hrálo strašně,ale prohodil jsem polaritu na 1 repro a ok.Ale vedou mi k tomu 1,5 kabely. -i
No ja mam Sony CDX 7500 to ma 4x 50W tak proto mi skoro nehraje ten zadek, tedy resp. je tam strasnej utlum.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jde o to že Daewoo mělo v základu docela slušný repráky na to že to byla série a ještě takový srčky papírový to hrálo docela slušně . Né sqamozřejmě skvěle ale normálním lidem to stačilo :o) :mrgreen:
Richard

Příspěvek od Richard »

Asi patřím k normálním lidem :lol: Opravdu mi původní repráky v Nubiře kombi CDX stačí. Zásobuje je obyčejný 4x 40W Panasonic, kvalita je na úrovni "dá se to posloucht" ani kabely jsem nestudoval, flák jsem tam redukci Daewoo ( na Leganzu, Nubiru) na ISO a od té doby poslouchám. Nemám pocit, že by mě hlasitost seriových repráků neumožnila přeslechnout houkající sanitku. :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Pánové , tak Vám děkuji za odpověď na to co jsem se ještě nestačil zeptat. Chtěl jsem ty zadní taky nahradit něčím jiným , ale po této debatě je tam asi nechám. Jinat předky hrajou skvěle . Ta kabeláž je ale fakt poddimenzovaná , u Matize jsou taky dozadu standartně kabely , ale tenký.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
eL
Kontaktovat uživatele:

jj

Příspěvek od eL »

No nevím nevím pánové, ale myslím, že kdyby se dali dozadu do plata slušný 3pásmový ovály (já se znám s těmahle: http://www.audioexpert.cz/dt/?c=22633) tak to bude o něčem jiném. A nebo rovnou nechat co tam je a přidat jenom woofer - výšky a středy to umí "by default" docela dobře. Obzvláště jsem čučel na ty vyvýšený výškáče ve dveřích :shock:
Daewoo Nubira 2.0 CDX, 98 rok, 98kW, Hatchback
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

No to je super , ale já mám to plato koženkový :lol: :lol: :lol: (kombi)
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Mně taky sériovky BOHATĚ stačej. Zatim jsem ještě nezesílil rádio naplno ale randál byl, že už se to endalo vydržet ale čochtání nebo známky přebuzení repráků žádný.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Tomáš píše:No to je super , ale já mám to plato koženkový :lol: :lol: :lol: (kombi)
Coz ale nevylucuje za bys tam ty tripasmovy ovaly nemohl dat :D :D :D . taky mam kozenku :lol:
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Tak si nechte vyrobit specialní svinovací repro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Proc ne kdyz delaj svinovaci dyslaye proc by nezacli delat treba svinovaci subwoofer :P
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Nic měnit nebudu, stačí to co tam je, stejně když jedem Nubirou hrajeme většinou dětský songy a ty moc našláplý stejně nejsou :lol:
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

jooo detsky songy, ja mam dve holky 10 a 12 a ty v aute poslouchaj Landu, Ramsteiny a tak
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

To je bezva , to bych poslouchal taky , ale tříletá a měsíční ( dcery) ještě Ramsteiny neposlouchaj .
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“