takže je to stejné jako u OrlandaMatsonic píše:A Captivy nejsou prakticky vubec
Chevrolet Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Chevrolet Orlando
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
- Reklama
- Hanzy
Aut je ale dost
Jen klepocmoudi nejsou ale za to se nam aspon lip dycha a mame min rachotu pod okny
Jen klepocmoudi nejsou ale za to se nam aspon lip dycha a mame min rachotu pod okny
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- chevyman
- Kontaktovat uživatele:
To není Orlandem to je tím motorem, Orlando se vyrábí, stojí ale motorárna, která vyrábí dieselové motory tzn. restrikce v objednávání se týká jak Orlanda, Cruze tak Captivy s dieselem, stejně tak už najelo na linky nové MALIBU a také pouze s benzínovým 2.4 motorem.inza píše:takže je to stejné jako u OrlandaMatsonic píše:A Captivy nejsou prakticky vubec
Ona tamotorárna se občas spustí jak se nashromáždí díly a to se pak třeba opravdu někde objeví 1-2 diesely na nějakém dealerství na celou ČR.
U Cruze by měl být brzy dostupný motor 1.7 diesel tak ten snad alespoň odlehčí kapacitu pro Orlanda a Captivy až se spustí výroba 2.0D.
Předváděcí vozy CHEVROLET. V rodině a po příbuzenstvu aktuálně: 1xCHEVROLET ORLANDO 1.8 LTZ, 2xCHEVROLET CRUZE 1.8 LTZ, 1x CHEVROLET AVEO III SDN 1.6 LTZ, 2xCHEVROLET AVEO II HB5 1.4 LT
Oficialni zprava zastoupeni CZ je ze jak Captivy tak Antary 2,2 D nejsou z duvodu velkych prodlev dodavatelu z Japonska, kde stale jeste nebyli schopni najet na plne dodavky
Dnes sa svokra viezla úplne vzadu ( pre mňa nový pojem, doteraz sa v našom aute vozilo iba vpredu a vzadu ) a v poho, nesťažovala sa na nejaké nepohodlie...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Ty smire, a jak rychle jsi jel. Já když vezu máti a trochu na to šlapu, tak si taky nestěžuje, respektive mlčí jako pěna
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Niééé, maximum slušnosť, viezla sa aj polovička, malý a svokor, takže poho
A navyše, svokra sa mi do šoférovania nestará
A navyše, svokra sa mi do šoférovania nestará
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Já jsem zjistil že při cestě v 6ti (všichni dospělí) už se ten zvuk nese tak dlouho, že si skoro nerozumíme
No jo - je to autobus
No jo - je to autobus
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
dadif píše:dadif píše:dadif píše:Zajímavá informace ze stránek Svazu dovozců automobilů -
za měsíc červenec je Chevrolet Orlando v kategorii MPV sedmé nejprodávanější auto, dle statistiky od začátku roku se Orlando posunulo na 18. místo!
Vzhledem k tomu, že ve statistice figurují i mini-MPV (pětimístná) a velká MPV (Sharan, Multivan...), tak si myslím, že je to hodně dobrý.
Na druhou stranu už brzy nebudeme takovou raritou...
První obrázek - prvních 10 míst statistiky za červenec,
druhý obrázek - statistika od začátku roku (prvních 10 míst + Orlando na 18. místě):
Odkaz na kompletní statistiky SDA - http://portal.sda-cia.cz/stat/
Tak tu máme výsledky prodejů za srpen - Orlando bylo v srpnu třetím nejprodávanějším MPV!!!
Když se ale podíváte, že na prvním místě je Škoda Roomster a na druhým je Hyundai iX20, tak ze sedmimístných jsme za srpen první!
Od začátku roku si polepšilo na 14-15 příčku (o tu se dělí s Renaultem Trafic) - připomínám, ve statistice figurují jak malá (5ti místná MPV, tak velká MPV právě typu Trafic, Multivan atd.).
Nové výsledky prodejů za měsíc září v kategorii MPV:
- Orlando si oproti srpnu pohoršilo na 4. příčku (69 prodaných aut)
- od začátku roku si ale polepšilo už na 13. příčku a je nás Orlanďáků už celkem 464!
Nová statististika za říjen:
Nějak nám to slábne...
- v říjnu si Orlando opět pohoršilo a dosáhlo "pouze" na 6. příčku (73 prodaných aut)
- od začátku roku 2011 se pořadí nezměnilo - 13. místo a celkem už nám v ČR jezdí minimálně 537 Orland
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Tady je článek jak si vede Orlando ve své třídě je stále první http://www.auto.cz/cesky-trh-zari-2011- ... smax-62836
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
to Poky Ul: Dadiff uz uvadel cisla za rijen, na auto.cz psali o zarijovych cislech...takze je mozne, ze jej v rijnu predbehl treba Touran v kategorii 7-mistnych.
to Dadiff: 73 (rijen) versus 69 (zari) -to mi teda neprijde, ze by to nejak slablo . Pokud Orlando pres narust poctu kusu v poradi kleslo, tak to asi bylo zpusobeno tim, ze se v kategorii malych MPV prodalo nejakeho auta vice nez v minulem mesici...
to Dadiff: 73 (rijen) versus 69 (zari) -to mi teda neprijde, ze by to nejak slablo . Pokud Orlando pres narust poctu kusu v poradi kleslo, tak to asi bylo zpusobeno tim, ze se v kategorii malych MPV prodalo nejakeho auta vice nez v minulem mesici...
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
Do prčic, teď jsem tady měl rozepsanou takovou stať a shodil jsem si to!
Znovu už se mi to psát nechce!
Zkrátka - jasně, Orlanda se prodalo v říjnu víc, než v září, ale prodávali víc i jiní (MPV celkem - září 1579, říjen 1860), takže ve srovnání s "MPV" konkurencí, jde Orlando mírně dolů...
Jinak je na tom ale velmi dobře, zvlášť když se zaměříte (tak jako ve zmíněném článku) na "podkategorii" středních MPV - tam opravdu patří v prodejích na špici!
Zkrátka - jasně, Orlanda se prodalo v říjnu víc, než v září, ale prodávali víc i jiní (MPV celkem - září 1579, říjen 1860), takže ve srovnání s "MPV" konkurencí, jde Orlando mírně dolů...
Jinak je na tom ale velmi dobře, zvlášť když se zaměříte (tak jako ve zmíněném článku) na "podkategorii" středních MPV - tam opravdu patří v prodejích na špici!
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
Mám pocit, že kdyby dodali všechna objednaná auta, tak by ten počet byl podstatně jiný, protože jsem poznal, že není z čeho moc vybírat, tak se musí dlouho čekat.dadif píše:Do prčic, teď jsem tady měl rozepsanou takovou stať a shodil jsem si to!
Začátkem prosince jsem byl služebně v Rusku a úplně jsem zapomněl na "tradiční" statistiku, takže tady je!dadif píše:...
Nová statististika za říjen:
Nějak nám to slábne...
- v říjnu si Orlando opět pohoršilo a dosáhlo "pouze" na 6. příčku (73 prodaných aut)
- od začátku roku 2011 se pořadí nezměnilo - 13. místo a celkem už nám v ČR jezdí minimálně 537 Orland
Za měsíc listopad jsou čísla tato:
- opět mírné pohoršení ve srovnání s konkurencí v kategorii MPV - 7. místo, 92 prodaných aut
- od začátku roku 2011 - zde mírné zlepšení - 12. místo, celkem už 629 Orland
Pokud si ale statistiku prohlédneme podrobněji, je pravda, že v podkategorii středních (a čistě sedmimístných) MPV je v podstatě první!
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
v prosinci jsem kupoval tudíž jsem přispěl do prosincového průměru a jsem rád
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů