Nechcem povedať, že ma teší, že nie som sámklm121 píše:micho: dnes som to skúsil a naozaj, aj mne to tak funguje, tiež sa mi tempomat nevypne zošliapnutím spojky
![-P](./images/smilies/smiley23.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Nechcem povedať, že ma teší, že nie som sámklm121 píše:micho: dnes som to skúsil a naozaj, aj mne to tak funguje, tiež sa mi tempomat nevypne zošliapnutím spojky
Áno, zvyknúť sa dá na hocičo. Hlavne ak o tom vieš. Kým som ale zistil, že ako ten tempomat funguje trvalo to cca 3 mesiace a kým na to prišli aj v Chevrolete, trvalo im to vyše mesiaca. Je super, že to tak isto rozpísali do manuálu a okrem mňa o tom všetci vedeli.Pantaleon píše:ano je mozne....ze na ceste sa vyskytne vela specifickych udalosti, kedy tato skutocnost moze prekazat....ale za vadu ju povazovat nemozno
Tempomat pouzivam dost casto, ale takto mi to teda vobec nefunguje, zaujimave....Pantaleon píše:Dnes som si urobil dusickovu okruznu jazdu po vychodnom Slovensku. Mam rocnik 2011 1,6 a moj tempomat presne takto funguje....a ani mi to nevadi....skor vyhovuje.
Chap: Idem v dedine, tampomat aktivny-zeleny na 50 na 5 rychlostnom stupnina konci dediny zosliapnem spojku-tempomat prerusi cinnost-sedi....zaradim 4 rychlostny stupen....akcelereujem....zosliapnem spojku....zaradim 5 rychlostny stupen....akcelerujem plynom...pri 90km/h pustam plyn....tempomat sa automaticky aktivuje....nemusim nic stlacat....zadavat novu rychlost, ked povodna bola 50km/h....
ano je mozne....ze na ceste sa vyskytne vela specifickych udalosti, kedy tato skutocnost moze prekazat....ale za vadu ju povazovat nemozno
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |