Koupit-nekoupit??
Moderátor: Blue Lanos
Re: Koupit-nekoupit??
To mas jedno kedy to kupis...ked mas peniaze, tak sa zober, chod do predajne a urob si radost. To je jedno ci hatch, alebo sedan, to je individualne ale sedan je urcite krajsi. Ja som mal predtym hatchback a teraz som rad ze mam sedan, je ovela elegantnejsi a kufor je bohato dostacujuci.
A ked mas malo odpovedi, tak si prejdi poctivo cele forum a vsetky otazky si zodpovies.
A ked mas malo odpovedi, tak si prejdi poctivo cele forum a vsetky otazky si zodpovies.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
Ja kupoval v roce 2002 pred zimou Octavku a ted pred zimou Captivu.
Nijak jsem neresil, v jakem pocasi jej budu zajizdet, ale jak
A kdyz pockaz bude urcite neco lepsiho, ale kdyz pockas znovu bude zas neco lepsiho
Nijak jsem neresil, v jakem pocasi jej budu zajizdet, ale jak
A kdyz pockaz bude urcite neco lepsiho, ale kdyz pockas znovu bude zas neco lepsiho
Ked budes dost dlho cakat mozno sa dockas aj noveho Malibu!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Nazdar, me prislo auto na zacatku unora a zadny problem v tom neni. A pokud je nekde akce i se zimnima gumama, tak bych do toho sel, jeste na tom usetris Motor dnes neni problem zajet v jakemkoliv rezimu, nebal bych se a sel do toho hned
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Ak máš dobrú cenu kupuj!Neviem či bude fleet aj na budúci rok.
Vyber peknú farbu biela sedan je elegantnejší, hatchback praktickejší.
Motor musíš vyskúšať skúšobnou jazdou potom sa rozhodni.
Prajem dobrý výber
Vyber peknú farbu biela sedan je elegantnejší, hatchback praktickejší.
Motor musíš vyskúšať skúšobnou jazdou potom sa rozhodni.
Prajem dobrý výber
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE
Tak pánové - auto je objednané - 1.11.11 bych si pro něho měl jít.
1,8 LTZ vinova, ze se ptas, to je snad jasne
Bude to nakonec sedan - 1,8 LTZ - barva Smoke
Dobrej vyber, ale ta barva...no... forek, kazda barva Cruzovi slusi, clovek neslapne vedle. Gratulace, at se dockas co nejdrive!
Byl to kompromis - manželka by mě nepustila do černé a toto je pěkná barva - vím, není vínová.
Jak rikam, kazda barva Cruzovi slusi, resp to je tak krasne auto, ze na barve vubec nezalezi Akorat me teda zklamala zakladni cervena, je takova vybledla. Meli jsme ji objednanou a nastesti prisla vinova, dneska jsem jen rad.
já jen doufám, že jsem po 11 letech s Lagunama neudělal chybu.
Moja manzelka chcela vzdy cervene...ja skor modre, ale vinovo cervena sa mi zapacila...a co cert nechcel...vinovo cervene mali priamo na predajni....na jazdu som vsak siel so sedou pewter...a ked som z auta vystupil...moja manzelka povedala...ze uz sa jej to cervene tak nepace...
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter
Velvet najviac vynikne v LT verzii, kde su tie chromove listy, ale inac urobil si najlepsie co si mohol
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená