Repro
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Repro
Já mám na předek několik favoritů,rozhoduje cena do 2000kč ,lehce se může přesáhnou,a hloubka ta ale asi neohlídám,to by se asi hodně smrsknul výběr de je adresa na kandidáty hluku http://www.bmaudio.cz/cz/search/0/rozsi ... awk&page=3 chci je mít pod stromečkem
favorita mám vzadu ale o něco dražší s označením Mohawk 10 mc 6.2
favorita mám vzadu ale o něco dražší s označením Mohawk 10 mc 6.2
- Přílohy
-
- 1999kč
- favorit 3.jpg (84.59 KiB) Zobrazeno 1731 x
-
- 1199kč
- favorit 2.jpg (50.63 KiB) Zobrazeno 1731 x
-
- 2200kč
- favorit 1.jpg (46.96 KiB) Zobrazeno 1731 x
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Reklama
lado, ja mam takto tie vyskace vpredu, sice to nieje take pekne ako u teba, ale funguju a plnia funciu a nieje ich tam ani vidiet
- Přílohy
-
- Fotografia0777.jpg (125.71 KiB) Zobrazeno 1682 x
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
cutsprings
áááá paráda přesně na tohle místo jsem taky přemýšlel je dát ,ještě mě napadají trojúhelníčky na zrcátkách.čekám teď až se trochu oteplí a musím změřit přesně tu hloubku repra která se tam vleze
Edmund Burke
Edmund Burke
aj ja som rozmyslal to pri tych spetakoch, ale toto vyhralo, nebolo treba nist rezat pilit vrtat...
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
cutsprings
cutsprings
Do predu davam: Ground Zero GZTF130Mk2 V zadu uz mam namontovane a cez zosik napojene: Ground Zero GZTF 16T + JBL subik 300w Ale tie dvere aj tak neviem rozobrat uz mi aj ten plast pod kluckov pukol dokola je to cele ohlodane od sroboaku a aj tak som to nevybral... uz som v koncoch...ladinek píše:budeš měnit repra vpředu??Jaké tam budeš dávat?
Nemáš zač nech se ti to povede a nech ti to dobře hrajesnap píše:tomask - diki vedel som ze tu ta tema niekde bola ale hladal som to v aute na telefone tak som nato nemal asi dostatocne pohodlie najst to diki moc fakt som to hladal asi hodinu
Carthell Prg
A Ty nečítaš sukromné správy?? U nas je vo zvyku na to aj odpovedať zo slušnosti. aj ked ma to nezaujíma. Aspon mi aveaci to tak robíme.snap píše:Dik, ono uz som nasiel na tej ruskej stranke podrobne kde presne su tie uchyty, svorky ci co to je takze uz sa mi to snad podari na 3x dat dole
A na druhej strane ked niekto ti pomože to sa už páči ????
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Repro pěkné ,ale není dopředu moc hluboké?Tapecíry jsem sundával skrz dutiny,pak výměnu kliček chrom,pak tlumení a dál tak 5x asi bez škrábance použil jsem ale kulatou malířskou tenkou špachtli,kterou mám určenou jen na to
Dej víc fotek toho zesíku a tak nenechávej si to jen pro sebe taky mě a ostatní to zajímá pls
Dej víc fotek toho zesíku a tak nenechávej si to jen pro sebe taky mě a ostatní to zajímá pls
Edmund Burke
Edmund Burke
Pisal si v sobotu, sem na forum som sa dostal az cez mobil dnes, spravu som si prelcital, a povedal som si ze vecer v klude si to nastudujem a odpisem ti, bol som u na fore ked sa klub zakladal, no vtedy som sa onho moc nezaujimal, nebol som este taky aveo nadsenec ale nevidim dovod riesit to cez tento topic.lomngi píše:A Ty nečítaš sukromné správy?? U nas je vo zvyku na to aj odpovedať zo slušnosti. aj ked ma to nezaujíma. Aspon mi aveaci to tak robíme.snap píše:Dik, ono uz som nasiel na tej ruskej stranke podrobne kde presne su tie uchyty, svorky ci co to je takze uz sa mi to snad podari na 3x dat dole
A na druhej strane ked niekto ti pomože to sa už páči ????
jakej máš sub. a zesilovač kudy jsi vedl kabely?Můžeš dát nějakej jednoduchej návoj jak to zapojit?
Edmund Burke
Edmund Burke
zajtra mam cas tak to mozem nstocit cele navideo aj nafotit. aj s popisom co tam vsetko mam. mam aj radio nove ale mozem spravit aj custom navod ako to zapojit na origo radio.ladinek píše:jakej máš sub. a zesilovač kudy jsi vedl kabely?Můžeš dát nějakej jednoduchej návoj jak to zapojit?
to by bylo super protože kdyby to šlo na origo rádio nemělo by to chybu budu se těšit
Edmund Burke
Edmund Burke