parkovacie svetla
Moderátor: Blue Lanos
parkovacie svetla
nazdar chalani niekde som tu cital ze do parkovaciek davate biele diody
mozte mi niekto o tom napisat viacej dik
mozte mi niekto o tom napisat viacej dik
- Reklama
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Já je chtěl vyměnit za namodrale žárovičky s xenonovym plynem (byly myslim od Philips),ale zkusil sem si (jeste pred koupi tech zarovicek) vyndat parkovačku a za boha ji nemuzu vytahnout.... Tak sem se na to vykašlal...
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
to nemyslis vazne ja uz som ich menil a nemal som s tym ziaden problemT-PK píše:Já je chtěl vyměnit za namodrale žárovičky s xenonovym plynem (byly myslim od Philips),ale zkusil sem si (jeste pred koupi tech zarovicek) vyndat parkovačku a za boha ji nemuzu vytahnout.... Tak sem se na to vykašlal...
tak tak. Parkovacky su jedine svetla ktore idu na espere bezproblemov vymenitgoror píše:to nemyslis vazne ja uz som ich menil a nemal som s tym ziaden problemT-PK píše:Já je chtěl vyměnit za namodrale žárovičky s xenonovym plynem (byly myslim od Philips),ale zkusil sem si (jeste pred koupi tech zarovicek) vyndat parkovačku a za boha ji nemuzu vytahnout.... Tak sem se na to vykašlal...
Parkovacie svetla
Opravdu je to problém,žárovka tam drží jako přibitá,také jsem ji nevytáhl,je celoskleněná,bál jsem se,že ji ulomím a kus tam zůstane! Je možný,že sem nešikovnej nebo je třeba nato nějaký trik??Poraďte!!
Žádnej trik v tom není občas se v té objímce jakoby zapeče a pak nejde vytáhnout už se mi párkrát povedlo ji rozlomit v ruce a to sklo jde sakra hluboko pak nezbývá nic jiného než ten zbytek nějak vypreparovat ven nejlíp tenounkým šroubovákem nebo kleštěma za ten zbytek vlákna a toho co je v té žárovičce
vymena žiarovky
Chlapi, mne sa osvedčilo omotať sklenú časť žiarovky čiernou izolepou, stačí jedna vrstva a potom to kombinačkami uchytiť za to omotane a ťahať. Samozrejme s citom. Je to bomba - ani sa nevyšmikne, ani nepraskne. Tak dotoho!
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš,super nápad..kiko píše:Chlapi, mne sa osvedčilo omotať sklenú časť žiarovky čiernou izolepou, stačí jedna vrstva a potom to kombinačkami uchytiť za to omotane a ťahať. Samozrejme s citom. Je to bomba - ani sa nevyšmikne, ani nepraskne. Tak dotoho!
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Andy nasiel som ledky biele aj modre 72sk za saduAndy píše:piste, piste, to aj mna zaujima
http://www.cobratuning.sk sekcia obchod
dal som si ich u nas objednat mali by prist zajtra ,napisem ako to svieti
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ja som na Lanose vymenil ziarovky za LED. Ked mi odisla parkovacka, tak som nahodou v obchode zbadal aj LEDky. Tak som namiesto ziarovecky kupil tie LEDky.
Daju sa kupit v rozlicnych farbach: cervena, zelena, modra, biela. Ja som zobral biele. Aj ked je na nich napisane, ze su biele, v skutocnosti svietia mierne do modra. Svetlo je dostatocne viditelne, ako parkovacie to staci. Pri zapnutych stretavacich je pri pohlade do reflektora vidiet trochu modreho prisvitu, svetlo vyzera zaujimavejsie, tak "futuristicky" . Neviem, co na to povedia na STK. S modrou, zelenou ci cervenou farbou by som asi nepresiel, s bielomodrym mozno ano. Kamarat minule bez problemov presiel s H4 s modrym odtienom, predpokladam, ze s bielou LED by to mohlo tiez prejst.
A ma to hlavne jednu velku vyhodu: tie LED vydrzia urcite dlhsie, ako je zivotnost auta. Uz ziadne vymeny (podla toho, co sa tu popisalo, tak vymena ziaroviek v espere asi nebude najlahsie. My lanosaci to mame lahucke )
Daju sa kupit v rozlicnych farbach: cervena, zelena, modra, biela. Ja som zobral biele. Aj ked je na nich napisane, ze su biele, v skutocnosti svietia mierne do modra. Svetlo je dostatocne viditelne, ako parkovacie to staci. Pri zapnutych stretavacich je pri pohlade do reflektora vidiet trochu modreho prisvitu, svetlo vyzera zaujimavejsie, tak "futuristicky" . Neviem, co na to povedia na STK. S modrou, zelenou ci cervenou farbou by som asi nepresiel, s bielomodrym mozno ano. Kamarat minule bez problemov presiel s H4 s modrym odtienom, predpokladam, ze s bielou LED by to mohlo tiez prejst.
A ma to hlavne jednu velku vyhodu: tie LED vydrzia urcite dlhsie, ako je zivotnost auta. Uz ziadne vymeny (podla toho, co sa tu popisalo, tak vymena ziaroviek v espere asi nebude najlahsie. My lanosaci to mame lahucke )
Naposledy upravil(a) vado dne úte bře 15, 2005 07:42, celkem upraveno 1 x.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black