Samolepka pro členy - HOTOVO !!!!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Samolepka pro členy - HOTOVO !!!!!
Opět jsem změnil firmu na výrobu samolepek, rychlejší, levnější, co víc si přát
Větší rozměr: 28 x 1.5 cm
Menší rozměr: 17.5 x 1 cm
Objednávat můžete zde, členové z Ústí nad Labem a okolí mohou napsat mě, objednám to na sebe a ušetříme na poštovném.
samolepky-ab@seznam.cz
Větší rozměr: 28 x 1.5 cm
Menší rozměr: 17.5 x 1 cm
Objednávat můžete zde, členové z Ústí nad Labem a okolí mohou napsat mě, objednám to na sebe a ušetříme na poštovném.
samolepky-ab@seznam.cz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samolepka pro cleny - HOTOVO !!!!!
Hele pánové, nahoďte se obrázek té Vaší samolepky, abych se mrknul. Měl bych taky zájem
Dík
Dík
Ted tady mam tuto nabidku, rozmer klasika na podlozku pod spz 28x1,5cm. Bila nebo cerna neni problem ale moc z nas asi bily podlozky pod znackama nemame
- Přílohy
-
- samolepky.jpg (37.34 KiB) Zobrazeno 16059 x
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nový mail pro objednávání
Re: Samolepka pro členy - HOTOVO !!!!!
Pristi tyden budu mit podlozky pod SPZ s adresou webu, kdo by mel zajem
Ustecakum neni problem dodat osobne
Ustecakum neni problem dodat osobne
Tak už mám samolepky od miloshe .... Přikládám foto...
- Přílohy
-
- SDC10971.JPG (219.63 KiB) Zobrazeno 15476 x
-
- SDC10973.JPG (209.25 KiB) Zobrazeno 15476 x
Co delaji na Daewoo lanosu?
No tak to by som na Daewoo nedal ale kludne si tam daj aj Audi alebo BMW tie sú ešte lepšie ako chevroletMr.Dman píše:Tak už mám samolepky od miloshe .... Přikládám foto...
Keďže sa nám zmenil názov fora z Daewoo na Chevrolet, a kolega je skalným tohoto fóra, tak hrdo nosí jeho meno.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Si to kvůli vám sundám kecám... už není daewoo ale chevrolet....tak proto...
HusarJan: ty by sis tam nedal tuhle samolepku a já bych sis zas neoplácal auto jako ty..Je to jen věc osobního vkusu a zájmu
milosh: vem si letáček,který jsi mi poslal...přečti si první a poslední řádek a uvidíš proč to mám na daewoo
HusarJan: ty by sis tam nedal tuhle samolepku a já bych sis zas neoplácal auto jako ty..Je to jen věc osobního vkusu a zájmu
milosh: vem si letáček,který jsi mi poslal...přečti si první a poslední řádek a uvidíš proč to mám na daewoo
Jasne v pohode Ad druhy radek ktery jsi napsal s tim plne souhlasim