https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 2&start=15
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Ahoj, taky se přidávám - pochlub se roletkou, asi by to zajímalo většinu lidí tadyjedle píše:Zdravím všechny šťastné majitele "Orlíků". Jsem šťastným majitelem 1,8 LTZ.
Mám najeto 2100 km a jsem vcelku se vším spokojen ..... až na objem kufru a tu příšerně umístěnou roletku. Tak dlouho mě to štvalo (z předchozí Škody Octavie jsem byl zvyklý na kufr 550 l ), až jsem jí minulý týden "uskladnil" na půdě a udělal si svojí, jinak umístěnou "roletku". Získal jsem navíc cca 150 l krytého zavazadlového prostoru. Navíc se zvedá s víkem kufru, takže nemusím pořád ručně zatahovat .....
Teď už je spokojená celá 4členná rodina
![]()
P.S. Stejně se ale časem chystám něco vyzkoušet i s třetí řadou sedaček...
Já tam jezdím každou chvíli,mám tam bráchu už 23 let,kousek od Malacek.smire666 píše:Jožane, kedy ideš s tou "zaprávkou" do Bratislavy?![]()
![]()
Ohledně mista kufru to lze jednoduše řešit, bylo mi řečeno že zadní sedačky jsou připevněny celkem 4 šrouby, takže je jde lehce odšroubovat a zadní přehrádka na výbavu je na dvou, pak je ale třeba si udělat dno kufru, je tam nerovny povrch, kufr pak ziska pěkne litry navic.ssbelsky píše:Zdravim chci se zeptat jestli někdo odmontoval tu 6 a 7 sedačku,ten kufr jinak je hrozna bída..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |