spodny kryt motora.
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
spodny kryt motora.
Tak že niektorý majitelia Orlanda ma oslovili že by chceli kryt motora na svoje auta.Tak že ako pre aveakov sa to snazím zabezpečiť tak som to zabezpečil aj pre Vás
Tu je pre Vas teda orginal diel priamo od GM na chevrolet cruz.
SPODNÝ KRYT MOTORANA CHCEVROLET Orlando
cena za jeden kus u urlanda ešte presne neviem. pre aktývného člena klubu je zlava
rozdiel v cien je preto lebo s firmou pre aktývných členov fora a klubu som zabezbečil slavu. na ktorú každý dostane klubovú zlavovu kartičku.
Kto chce kryt na auto zatial nech mi pošle sz alebo mail
Tu je iluistračné foto
cena za jeden kus u urlanda ešte presne neviem. pre aktývného člena klubu je zlava
rozdiel v cien je preto lebo s firmou pre aktývných členov fora a klubu som zabezbečil slavu. na ktorú každý dostane klubovú zlavovu kartičku.
Tu je iluistračné foto
- Přílohy
-
- Prezentácia2.jpg (46.64 KiB) Zobrazeno 8116 x
-
- Prezentácia1.jpg (40.14 KiB) Zobrazeno 8116 x
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Reklama
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Re: spodny kryt motora.
No super, a jak to bude s montáží ? Musím do servisu, nebo si kryt můžu namontovat sám ? Jedná se mi o záruku.lomngi píše:Tak že niektorý majitelia Orlanda ma oslovili že by chceli kryt motora na svoje auta.Tak že ako pre aveakov sa to snazím zabezpečiť tak som to zabezpečil aj pre Vás
Tu je iluistračné foto
Slevy platí i pro ČR ?
Dík za info Tom
jo do krytu motoru bych šel taky.Ale zajímá mě cena a pak to,jak to bude s montáží. a zárukou.Jinak jako jooo
Škoda 105 3x
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
Nechápu, proč by měl kryt motoru vliv na záruku. Když si namontuješ zástěrky, tak taky nepříjdeš o záruku.
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 16V
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
No zástěrky mi montoval autorizovaný servis, ale podle mě montáží krytu zasahuješ do karoserie.Troy píše:Nechápu, proč by měl kryt motoru vliv na záruku. Když si namontuješ zástěrky, tak taky nepříjdeš o záruku.
Do žádné karosérie nezasahuješ, kryty se dělají tak aby pasovaly na díry které tam už jsou. Ještě jsem nikdy do žádného auta co jsem měl nic nevrtal.johnlord píše:No zástěrky mi montoval autorizovaný servis, ale podle mě montáží krytu zasahuješ do karoserie.Troy píše:Nechápu, proč by měl kryt motoru vliv na záruku. Když si namontuješ zástěrky, tak taky nepříjdeš o záruku.
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Troy píše:Do žádné karosérie nezasahuješ, kryty se dělají tak aby pasovaly na díry které tam už jsou. Ještě jsem nikdy do žádného auta co jsem měl nic nevrtal.johnlord píše:No zástěrky mi montoval autorizovaný servis, ale podle mě montáží krytu zasahuješ do karoserie.Troy píše:Nechápu, proč by měl kryt motoru vliv na záruku. Když si namontuješ zástěrky, tak taky nepříjdeš o záruku.
OK, pak to je v pořádku, já zase ještě nikdy kryt nemontoval
Záruka na koroserii je jen na prorezivění které ti nikdy nehrozí a na lak pouze na skrytou vadu z výroby
Ale u Orlanda sem ho tam ještě nedával tak samo, že se to možná bude muset nekde vrtnout, ale většinou se vrtá do plastu. No, uvidíme kdo si ho koupí první nejspíš já protože jsem ho měl na každém autě.Ať to aspoň trochu chrání před tou slanou sračkou v zimě.
Já ještě nikdy nové auto nekupoval,až teď.Tak nevím co si můžu dovolit a co ne
Škoda 105 3x
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Troy píše:Ale u Orlanda sem ho tam ještě nedával tak samo, že se to možná bude muset nekde vrtnout, ale většinou se vrtá do plastu. No, uvidíme kdo si ho koupí první nejspíš já protože jsem ho měl na každém autě.Ať to aspoň trochu chrání před tou slanou sračkou v zimě.
No právě a nejen slanou sračkou, ale i kamínkama. Na Fordu jsem dělal skoro po každé zimě i klínový řemen, protože byl plnej kamínků a hvízdal.
Ahoj všem.Taky bych uvítal spodní kryt motoru.Trochu mě překvapilo, že na orlíkovi nebyl.Zajímá mě cena , díky
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
volkswagen sharan 1,9 TDI
volkswagen sharan 1,9 TDI
trosku nerozumiem tejto teme. o akom kryte to hovorite? mal som teraz v servise auto na zdvihaku a kryt motora tam bol uz z vyroby. toto je nejaky iny specialny?
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Bude to asi ako u Cruza. Diesel ho má, benzín nie.
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím, v mém vlákně mám fotky ze spodku auta a je bez krytu - mám benzín.