Spojka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
No a este skusenost z dnes rana,ked som isiel kontrolovat tu klimu. Nastartoval som motor,ten po 3 sekundach zdochol. Stalo sa mi to prvy krat v zivote na Nexii. Po druhom pokuse tocil iba starter. Potom opat tocilo aj motorom ale ten nenaskocil. Bolo citit benzin,mozno som ho tym 4-5 nasobnym startovanim prechlastal. Potom naskocil,isiel akokeby na 3 valce,triaslo s motorom,vyfukom,isiel nepravidelne. Bol som z toho hotovy. Volal som mechanikovi co mi robil GO domov,prisiel,odpojil hadicku od rampy k vstrekom. Kazal mi pustit zapalovanie,odpustil trosku benzinu na zem. Potom som normalne nastartoval a bol sa aj s nim previezt. Vsetko bez problemov. Musia mi vraj este vymenit palivovy filter a mozno aj cerpadlo. Ale vraj nemaju ako zmerat mi na nom tlak. Dufam,ze rano pred cestou do prace nastartujem. Co to moze este byt? Vsak mam takmer vsetko nove????? Len nerozumiem,preco motorom netocilo a vrcal iba starter. Potom uz islo vsetko OK. Uvidime,co dalej. Myslel som,ze uz budem mat pokoj ale vyzera ze este nie.
Naposledy upravil(a) Radoslav Hološka dne ned bře 13, 2005 21:47, celkem upraveno 1 x.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
To musel byt zazitok na tej dialnici. Co si potom robil? Cerpadlo zhorelo ihned? Boli aj pripady,kedy po znovudotankovani motor normalne naskocil a cerpadlu sa nic nestalo. Vid starsie prispevky alebo si vyhladaj cez funkcie Hladat "palivove cerpadlo". Ja to moje tento tyzden vymenim a mam pokoj. Je vymena zlozita? Objednam si ho na dobierku a namontujem aj sam,alebo radsej v servise? Zakladne veci zvladnem aj sam,GO motora som radsej nechal robit v servise.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
No jestli už jsi rozhodnut pro čerpadlo tak ok.Ale chce to změřit .A jestli tio v tom servisu neumí tak je mi tě už zase líto.My to umíme a děláme to vždy když je problém.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
To je este servis a vybavenie z cias komunizmu. Ale chlapici su celkom sikovni a trpezlivo odpovedaju na moje zvedave otazky. Ako to u Vas Vy meriate? Pridem teda k Vam? Aky pripustny tlak ma davat cerpadlo? Je rozdiel ked dava 3 atm. ako ked dava napr. len 2 atm.?palikx píše:No jestli už jsi rozhodnut pro čerpadlo tak ok.Ale chce to změřit .A jestli tio v tom servisu neumí tak je mi tě už zase líto.My to umíme a děláme to vždy když je problém.
Prostě nekam na hadici přimontujem kovove T čko a ten výstup na měřak.tlak bývá kolem 3 ale na 2 to taky jede.Přidáváním plynu se to mění.monovstřik ma jen 1-1,5 a stačí mu to.Nubira ma až 4.Jo klidně přijed ale s tou výměnou za jiné(starší z espera) se mi to zdá jako dobrý nápad.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Nexia je proste auto, do ktoreho sa oplati investovat. Nelutuj peniaze, keby si ju predaval, tych 100 tis. v lepsom pripade dostanes nech je hoci v dokonalom stave. Dufam, ze je kazdemu jasne, ze to myslim ironicky, lebo nic ine mi neprichadza na um ked toto vsetko citam. Do daewa treba vrazit kazdu vyplatu nech to stoji zato