Spätny ventil

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Spätny ventil

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Pri terajsej GO motora som dal odstranit aj pricinu tichuckeho pravidelneho klepotania,ktore bolo pocut vnutri vozidla pri volnobeznych otackach. Myslel som si,ze je to palivove cerpadlo,klepot bolo najviac pocut v jeho mieste - pod pravym zadnym sedadlom. A mylil som sa. Bol to spätny ventil umiestneny nad pravym prednym tlmicom v motorovom priestore. Lacna zalezitost a klepot uz nepocut. Ale preco ho bolo pocut pod sedadlom? :?:
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Ano rado je to možné takovéto zvuky se po autě hrozně nesou a tak je slyšet vše možné .Často se to velmi špatně hledá.Ale jsi dobrý žes to dokázal. -i
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
kaso

Příspěvek od kaso »

Tak teraz ste ma potesili.Toto mi robi uz 2 roky.Myslel som ze mam nieco so sylentblokmi.Zajtra idem do garaze na to pozriet.Kde to mam presne hladat.Co treba urobit :evil:
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Nad pravym prednym tlmicom viac k spolujazdcovi v motorovom priestore. Je to len nejaka hadicka vnutri ktorej je ventil. A to mi pri volnobehu bolo pocut klepotat,ale viac v aute nez v motorovom priestore. Vymenili a je ticho. Ale klepot to bol pravidelny a jemny,nie ako capy alebo silentbloky.
Radmont

Příspěvek od Radmont »

skoda ze nemas digital, ze by si to sem hodil
kaso

Příspěvek od kaso »

Dnes som sa na to pozrel ale nic som nenasiel.Bucha stale :(
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Radoslav Hološka píše:Nad pravym prednym tlmicom viac k spolujazdcovi v motorovom priestore. Je to len nejaka hadicka vnutri ktorej je ventil. A to mi pri volnobehu bolo pocut klepotat,ale viac v aute nez v motorovom priestore. Vymenili a je ticho. Ale klepot to bol pravidelny a jemny,nie ako capy alebo silentbloky.
Rado teď mě napadá není u tebe ted s tím chcípáním problem s tímto ventilkem :?: Jestli v něm není něco špatně a nějakým způsobem to drží tlak a nechce to běžet. :!:
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Kua,dufam ze ventilkom to nie je. Vsak nech sa trapia v servise,dnes som im tam auticko zasa odviezol,aby cez noc postalo v garazi a rano budu startovat a uvidia. Naco sluzi ten ventil? Ma udrzovat konstantny tlak alebo vracia benzin spat do nadrze? So starym vlastne nic nebolo,len trosku klepotal a mne to vadilo. Ale ked tam dali uplne fungel novy,nemal by zlobit nie? Mozno je to aj palivovym filtrom,maju ho menit az zajtra,cez tyzden vraj nestihli... Mozno v nom zamrzla voda,auto stalo 3 tyzdne v servise a teraz nepretlaci dostatok benzinu. Ale v priebehu dna som auto 5-krat startoval a bez problemov. Ked ale stoji cez noc viac ako 8 hodin,potom nechce drzat volnobeh a startovat. Zajtra uvidim,napisem. Ked to bude spatny ventil,porazi ma. :roll:
kaso

Příspěvek od kaso »

Tento problem som mal aj ja.Palivovy filter.Auto zdochynalo a neslo poriadne nastartovat.Filter som vymontoval a rozobral.Po 80000km tam bolo take nieco ako BAHNO.Ten bordel neprepustil palivo do striekacky v takom mnozstve ake auto potrebovalo.Vymenil som auto slapalo perfektne :D
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Suuuuuuuuper Kaso! Nech by to tak bolo! Ale ja filter menim kazdych 10000km a predpis je kazdych 30000km! Takze ja menim o 20000km skor! A takto ma to vydrbe. A Tebe vydrzi 80000km! :roll: :roll:
kaso

Příspěvek od kaso »

Rado palivovy filter sa meni kazdych 80000km.A este nieco.ten filter je nestastne ulozeny pri zadnom kolese pri podbehu.Ked som daval plechace vsimol som si ze mam prehrdzavenu eskapasku a kvape mi benzin.Skontroluj ci su vporiadku hadice aby ti niekde netahalo falosny vzduch.Ak potiahne do palivovej sustavy vzduch auto nepojde alebo pojde na PRD. :( :( :( :(
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Palivovy filter kazdopadne menim castejsie. 80000km sa mi zda dost vela. Auto je dnes v servise,budu hladat a odstranovat pricinu. Vecer napisem,co zistili a co zasa pomenili.
Radmont

Příspěvek od Radmont »

predpokladam ze vzduchovy filter si pozrel. (ked uz hladat pricinu, tak vsade)
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Na nom nic nevidno,je to kuzel Kingdragon a periem ho pravidelne kazdych 10.000 km + impregnacia original olejom v spreji.
Teraz mam auto doma na testovanie,uvidi sa co a ako dalej.
Radmont

Příspěvek od Radmont »

kaso píše:NESERE SA VAM INTERNET.MNE TERAZ STALE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ake mas pripojenie?
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“