milosh píše:Kdyz jsem vyjizdel rano z garaze - ve Vseboricich kousek na Kauflandem jak ted delaji new silnici
tak to jsem byla určitě já koncové číslo SPZ 08
A my se potkali včera odpoledne pod Kauflandem mám koncové číslo SPZ 99. Pak na mně mával nějakej chlápík u Alberta ,tak jsem zastavil. Ptal se na orla jak jsem s ním spokojen atd a pry dneska jde složit zálohu na bíleho tak jsem mu doporučil naše forum ,at se něco o autu dozví.Tak doufám že přibude další člen
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
Poky: Nechces dodat nejaky letacky fora? mam jich tady par desitek vytisknutych + v aute taky dost
Kde muzu davam je za sterac, snad sem diky tomu par novych clenu prislo
Dnes som videl ďalšieho pewter grey-a pri TESCU v BA-Lamač. Pekne nás pribúda ale mal značku s kombináciou čo bola niekedy na jar,
takže už nejakú dobu jazdí, len asi ešte nie je u nás v klube... Len prefrčal okolo, nestihol som mu šmariť leták na sklo
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
milosh píše:Poky: Nechces dodat nejaky letacky fora? mam jich tady par desitek vytisknutych + v aute taky dost
Kde muzu davam je za sterac, snad sem diky tomu par novych clenu prislo
Ty letáčky se budou určitě hodit už by jsme se měli konečně někdy sejít
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
Zdarec kolegové, dnes v 16 hodin jsem se míjel v obci Lesnice u Zábřeha na Moravě s bílým kolegou Orlíkem. Mám tušení, že měl taky moravskou SPZ - že by konečně i v našem okrese bylo pár kolegů ? Tak zdravím
Obelix píše:Minulý týden jsem u nás v Lanškrouně zaznamenal u trafiky zaparkované červené Orlando. Přiznejte se kdo to byl?
V pátek jsem potkal opět červené Orlando tentokrát u restaurace Krčma v Lanškrouně - majitel stále neznámý. Další Orlando (pro změnu šedé) okolo mě profrčelo v sobotu okolo 15.00 hodiny v obci Proseč u Skutče. Já jsem bohužel zrovna nejel ve svém Orlandu, ale ve služební Oktávce s vlekem. Kdopak tam byl na výletě?
Naposledy upravil(a) Obelix dne pon zář 19, 2011 15:32, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Neviem ci to mám sem dať ale na ulici kde bývam príbudlo pár chevroletov. Z toho 2 avea a orlando 1 kalos. Tak že a je to ulica asi 20domov. Tak že keď dáma von autá môžeme si urobiť mini sraz.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb