- kalousek.jpg (57.9 KiB) Zobrazeno 2458 x
Politika - Co vy na to ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Re: Politika 2009 - 2010 - Co vy na to ?
...to je dobrej fór, ...no nic nakonec se tam vejdou anebo, že by byla prázdná?
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
až na to že slovo "rom" by malo byt úradne zakázane požívať,na občanov ČR/SR aj ti civilizovaní sa tomu pomenovaniu bránia,,toto označenie by malo byť len na očanov tzv:Rumunska,nazývanie neších občanov týmto slovom by malo byť chápane ako urážku ne cti väčšinoveho obyvateľstva ,nakoniec ani Nemcov nevoláme "Deutscheovia či Dojčovia",ale Nemci, to je presne z toho rodu
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...cikán byl a zůstane cikán, v tom není nic urážlivého, rom bylo nějak divně úředně " přeformulováno " ale o to vlastně vůbec nešlo a asi to vzniklo při násilném začleňování cikánů do společnosti už v minulém století a to jak víme se z velké části nepovedlo, navíc dnes to ještě zhoršuje migrace cikánů, a už vůbec nechci šířit rasismus jako takový naopak po zmasakrování " bílých " cikány s mačetami v tom baru na severu Čech, je vše nějak naopak
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Pěkný denSerpico píše:...cikán byl a zůstane cikán, v tom není nic urážlivého, rom bylo nějak divně úředně " přeformulováno " ale o to vlastně vůbec nešlo a asi to vzniklo při násilném začleňování cikánů do společnosti už v minulém století a to jak víme se z velké části nepovedlo, navíc dnes to ještě zhoršuje migrace cikánů, a už vůbec nechci šířit rasismus jako takový naopak po zmasakrování " bílých " cikány s mačetami v tom baru na severu Čech, je vše nějak naopak
Mějte se fajn
No Milane to bylo u nás.Já jen přidám zas jednu čerstvou zprávu.
http://zpravy.tiscali.cz/v-novem-boru-o ... 646#Rychlá_
Co k tomu dodat.Nebyl jsem rasista a dřív když jsem i jeden čas šéfoval tak u mě i toto etnikum dělalo a znova opakuji .Dřív museli dělat a když se třeba někdy nepřetrhli tak co dostali za úkol tak museli udělat! /nádvorní parta-rovnání řeziva,dovoz a hrubá příprava materialu/ A když někdo nepřišel třetí den do práce tak jsem zavolal SNB a ti se o něj postarali.Když to bylo opakovaně šli do basy a tam museli makat a ne jako dneska,že když nechtějí tak nedělají a ještě berou kapesný a mají dokonce uklizečky!!!!!!!!
Jinak ta pracovní povinost platila i pro bílý !!!!
No nic já se nesmím rozčilovat tak hlavně ať nám jezdí a nezlobí
...no nic Topol, taky nejsem rasista ale nejspíš mě dnešní situace donutí, jinak znal jsem pár cikánů, kteří se začlenili a nebyl s nimi problém a s několika jsem dokonce kamarádil, v raném mládí jsme se prali s radlickými cikány ale to bylo v rámci klukovských part a s rasismem to nemělo nic společného, ovšem dnes pokud něco cikáni provedou tak se ani neoznačují jako cikáni, nesmí se to z důvodu rasismu, jinak se však posuzuje přečin nebo trestný čin cikánů a bílých u těch ovšem ale mnohem tvrdším způsobem a s vyšší trestní sazbou, je to tak nějak naopak jakoby menší etnikum paralyzovalo větší, místo přizpůsobení se běžným zákonům a pořádkům, nevím já bych to označil jako rasismus cikánů vůči druhému tedy našemu, většímu domácímu etniku zatím..., v populačním vývoji to ale může být za čas jinak.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt