Mracitka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Mracitka som zohnal cez chlapika,ktory mi ju chipoval. Uz je to minulost,ked citas forum,vies preco. Je to AUTOSABY v dedinke Eliasovce okr. Dunajska Streda. Pravdepodobne to objednal z Polska,tam to nebude problem zohnat. www.autosaby.sk
Co ides upravovat na Nexii? Mas sedan alebo hatchback? Ja mam mracitka,filter KINGDRAGON,vyfuk Supersprint,palubny pocitac atd.
Co ides upravovat na Nexii? Mas sedan alebo hatchback? Ja mam mracitka,filter KINGDRAGON,vyfuk Supersprint,palubny pocitac atd.
Mam sedan 57,4kW origos motor.Registroval som sa pred dvoma tyzdnami opis mojho mal uz byt na nete.Milos mi odpisal ze ma tam dopise tento tyzden nestalo sa.Disky ALUTEC 195/50/15 ET okolo 34 neviem presne.Vytiahnute blatniky zavalcovane lemy,pruziny a podbehy RIEGER -40 vpredu-30 vzadu.Volant LUISI Itali priem.32.Upravena predna maska,Vyfuk extrem SP 115,sportove pedale,zadne kridlo ktore za mesiac odmontujem.Objednal som si z CR nove WRC.Zrkadla m-lock.Na jar mi budu vo fime MK tuning Badin upravovat narazniky.Striekat budem 2-farebne.AUTOSABY poznam osobne objednaval som tam veci na sportaky
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam manualne nastavuju sa z vonku boli lacne cena aj s adaptermi 1660sK.Dosli mi minuly tyzden. Nahodim ich ked nestriekam.Toto pocasie ma vytaca. Informuj sa na www.tuning.sk 0905611628 adapter sa objednava na kadet
Rado ak mas o tie zrkadla zaujem zavolaj na to cislo pretoze toto je teraz akcia.Inac stoja priblizne o 1000sK viac.Maju aj so smerovkami aj elektricke.Montaz nebude problem namontujeme.Podla mna smerovky by vyzerali strasne na tych sportovych zrkadlach.Bol by to taky gicovi tuning.To sa hodi na drahe limuziny.Moj kamos to ma na fabii.Povedal som mu ze to vyzera dobre klamal som aby sa neurazil ma to na PRD.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele: