Spojka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Spojka
Zdravím všechny Nexiáře a chtěl bych poprosit o pomoc!
Chci si nechat vyměnit lamelu spojky a mám servis kam si mohu dodat svoje náhradní díly a oni mi to vymění.Sháním jí po netu. Sehnal jsem, avšak nevím jak rychle nebo podle čeho mám zjistit průměr spojky 200 nebo 215. Mám Deawoo- Nexia TF 19- DOHC. R. v. 1997, obsah 1.5 16- ti ventil. Děkuji za odpovědi.
Chci si nechat vyměnit lamelu spojky a mám servis kam si mohu dodat svoje náhradní díly a oni mi to vymění.Sháním jí po netu. Sehnal jsem, avšak nevím jak rychle nebo podle čeho mám zjistit průměr spojky 200 nebo 215. Mám Deawoo- Nexia TF 19- DOHC. R. v. 1997, obsah 1.5 16- ti ventil. Děkuji za odpovědi.
- Reklama
Jasně vyměň celý spojkový set - ložisko , lamelu , přítlačák když už je to dole tak se to vyplatí a doporučuje měnit všechno ložisko stojí pár korun a přítlačák taky není tak moc drahej když vyměníš jen jednu věc tak ti ta druhá zničí to nové a za tu práci to nestojí . Když budeš dávat celý set tak by mělo být jedno jakou použiješ velikost jelikož píšeš že je to 16V tak bych dal tu větší . Setrvačník je stejnej a třeba nubiry měli originál z výroby spojky ve 2,0 L malý průměr tedy stejný jako 1,6 L a jako náhradní díl už to bylo větší
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Da se to nastavit jen malinko,Ale zkus ji odvzdušnit(nekdy to pomůže)a pak přímo na pedálu je tyčka co vede do pumpy a ta se dá asi o 5 závitů posouvat.Snad ti to pomůže.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ano přesně tam.Pomůže to ale jen trochu.Proto říkám za to snad bude stačit.Jastli ne tak máš také prasklý ten svár na vypínací páčce.
Simson s 51
Simson s 51
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Pomohlo nastavenie tej tycky priamo na pedali. Stacilo cca 3 zavity a spojka zabera vyssie tak ako som chcel. Odvzdusnit teda nebolo uz potrebne. Naoplatku som zase zistil,ze nejde mi klima. Chladic aj napln ma rok,v pondelok s tym musim ist do servisu,neviem co s tym porobili kedze mali rozobraty cely motor... Dufam,ze to uz bude moje posledne trapenie.
Tak to je dobře že to pomohlo. .Ta klima jestli měli venku motor tak ji možná vypustili ,ale nemuseli.Nebo není zapojen konektor kompresoru,nebo konektor tlak. čidla.Ten najdeš na p podběhu u tlumiče.Jinak asi nevim
Simson s 51
Simson s 51
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Já si to myslel, ale my to nevypouštíme,necháme tam kompresor na hadicích a přivázaný za příčku.Tak to asi budeš muset platit,ale třeba se dohodnete.Radoslav Hološka píše:Jedno s druhym. Mozno by mi tiez nesla pri minusovej teplote ale mne zhodou okolnosti nejde preto,ze tam nemam medium,v servise ho vypustili a neinformovali ma
Simson s 51
Simson s 51
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele: