Sport. voland VICTOR - kde nejlevneji sehnat?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mam taky to kormidlo a arbegem,ale nějak mi neva,je akorád,ale nevadilo by mi kdyby se dal sehnat nějakej se sportovnějšim vzhledem a ten arbeg by tam zůstal...A nebo si aspoň vybrat nějakej potah na volant...
Me se celkem líbí tuty http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... ected=2966
Me se celkem líbí tuty http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... ected=2966
-
- Kontaktovat uživatele:
Kluci Bacha!
Kamarád z daewooservisu, mi večer u piva tvrdil toto (jestě ted mám kocku a lehčí okénko ale pokusím se to popsat:))) při demontáži není problém, pouze pokud budete chtít volant s airbagem vrátit zpět(kvůli stk apod.) tak se
musí označit fixem poloha nějakáho bazmeku, protože se to prý lehko otočí a
pak to upiluje nějaké drátky, či co...?já jsem to rozdělané neměl, ale kdo jo, tak určitě ví co tím myslím... Tak hodně zdaru!
Kamarád z daewooservisu, mi večer u piva tvrdil toto (jestě ted mám kocku a lehčí okénko ale pokusím se to popsat:))) při demontáži není problém, pouze pokud budete chtít volant s airbagem vrátit zpět(kvůli stk apod.) tak se
musí označit fixem poloha nějakáho bazmeku, protože se to prý lehko otočí a
pak to upiluje nějaké drátky, či co...?já jsem to rozdělané neměl, ale kdo jo, tak určitě ví co tím myslím... Tak hodně zdaru!
Napájení airbegu je děláno tzv hodinovým pérem (po sundání volantu je tam taková destička ze které kouká výstupek který patří do volantu a ta se otáčí právě s volantem ) to znamená že je omezen počet otáček v každém směru je to asi 4 otáčky a když si to právě neodpočítáte a nedáte na střed pak zatočíte do plného rejdu a přetrhnete to a je po napájení airbegu ta pružina stojí asi 2 000 . Ještě k airbegu když ste kupovali auto tak se o tom ještě nemluvilo ale je doporučená životnost systému airbegu 10 let a pak se má celý systém vyměnit kvůli bezpečnosti takže když máte auto r.v. 95-96 tak ste na tom akorát silně ale pochybuji že někdo z vás hned poběží a nechá si vyměnit airbeg za 20 000
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele: