Mě by teda taky pěkně nasralo, kdybych měl pořád nějakej problém a první, kdo by to schytal by byl samozřejmě Cruze. Nadával bych jakej je to křáp, atd. ALE!!!! Pánové mají pravdu s výměnou servisu. V Jihlavě mají divný jednání. Já jsem si to prošel, když jsem si u nich chtěl Cruze koupit. Nejdřív vstřícnost, pak jsem musel několikrát škemrat o předváděcí jízdu. A když zjistili, že chci černou barvu a néééé jedno z těch dvou stříbrňáků, co tam měli, tak bylo zle. Cituji pána prodejce: "Tak proč si prostě nevezmete to stříbrný, když jiný nemáme?" Pak říkali, že mi ho seženou a vymění toho stříbrnýho za černýho s jiným autosalonem Chevrolet a pak se mi ozvou. To jsem pochyboval, že se jim to povede, ale čekal jsem. Asi 10 dní. Pak jsem se nasral, sedl k internetu s mobilem v ruce a po hodině hledání jsem si ho našel sám v Trutnově. Po tomto telefonátu jsem se asi za 4 dny stal šťastným majitelem. A to v těch 4 dnech byl víkend, kdy mají zavříno. Z Jihlavy se mi ozval, že by asi něco měli, jestli mám ještě zájem. Odbyl jsem ho, že už v autě asi 2 měsíce jezdím, že jsem si ho našel sám.
Podobnou zkušenost jsem měl v Jihlavě i u koupi nové Felicie. Pokud jsem nevypadal elegantně v obleku, tak si mě nikdo ani nevšiml. Tenkrát jsem auto koupil v Havlíčkově Brodě. Tam mi hned při první návštěvě i kafe uvařili.
Určitě to není autem, ale těma lidma. Stačí opravdu slušný jednání a člověk na správném místě, který se snaží pomoci a pak musí vše jít k naší spokojenosti.
Auto mám od 22.6.2011 a zrovna minulý pátek mi ten dotazník spokojenosti přišel, tak jsem ho vyplnil a poslal zpátky.
Zatím jsem spokojenej, mám najeto asi 4700km a vše zatím funguje
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.
Držím palce a nevzdávej to.