Existuje svet mimo servisu?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
LordMMX
Kontaktovat uživatele:

Existuje svet mimo servisu?

Příspěvek od LordMMX »

čo vy na to? :D

(( môj strýko sa mi smeje, že na chevyfore preberáme len to, či existuje aj svet mimo autoservisu... btw, nemá auto ale fiat ))

je to skôr taký offtopic
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Reklama

milosh

Re: Existuje svet mimo servisu?

Příspěvek od milosh »

No nevim psat sem ten dodatek o fiatu kdyz mas nexii -P Mel jsem ji taky ale uz bych o tom nepsal ze to je nejaky extra auto ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

ale hej,existuje,ale nezáleži niekedy ani tak na značke a type,mňa najviac natrápila OPEL ASTRA G a mnohými zaznávaný Matiz chodil ako hodinky a na IBIze som menil akurát Olej a sviečky v určené intervaly,aj to sám,akurát rozvody po necelých 60 000 km sa menili v servise aj to nie SEATe,ale vtom,kde chodím dodnes
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
LordMMX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LordMMX »

milosh, to môj strýko má fiata a mne sa posmieva zato že mám nexiu...

ja by som fiata nechcel ani zadarmo, som patriot keď ide o značky (z áut jedine daewoo, chevy, opel, z mobilov iba apple, atď...).

a myslel tú narážku tak že my, majitelia "daewroletov" nepoznáme svet mimo servisu... pritom jeho fiat strávil u mňa v garáži mesiac :)

alvin čo sa toho týka, mám tu ford fiestu 1.1, r.v.94, v ktorej nejaký chytrák vybral žiarovku z kontrolky tlaku oleja, a majiteľ zničil motor, ale po výmene motora, už 2 roky nebolo okrem oleja menené absolútne nič v tom aute a jazdí bez najmenších problémov...
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Fiat= Fehler Im Alle Teilen, MiPo isto ochotne potvrdí
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

ale jedine s Lorurjakom,tedaseatom so nepznal čo je to byť deň bez auta,hoc NEBolomi ,naštastie súdene spivet si túto pesničku v jeho rodnej reči :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=YHdYsEEdk_Y
veru nebol som ani deň bez neho
a keD som po ich presedlal na Šunkovca,noooo tak sa smejte toje švanda,po španielsky Que ironia,ja som bol spokojný a nedám na neho dodnes dopustiť aj prei pesničke,ktorá sa mi spája z letom 2001 ,keď som vymenilˇ"svou fantasticko škodu.. za SEATa
http://www.youtube.com/watch?v=zHJ4zR1K-Zk
milosh

Příspěvek od milosh »

Alvine ty ted taky budes rikat ze oply jsou sra*ky ale koupil jsi proste spatny kus no o ktery se predchozi majitel asi moc nestaral :roll:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
lomngi

Příspěvek od lomngi »

Dovolte aby som sa pripojil aj ja .
Mal som tych aut uz par.
Take auto co sa nekazi este zatial nevyrobil nikto.Mozno raz pride cas ze bude take auto,ktore netreba opravovat.
ale ked si nad tym zamyslim tak moje najspolahlivejsie auto co som mal tak bol Trabant 601 rocnik 66.
Pri tom som ho uz kuboval ako 14 rocne.
To auto bolo tak jednoduche ,ze nehalo sa tam co pokazit.Len v tedy nesiel,ked nemal benzin.
KEBY sa dnesi podarilo zohnat nijakeho zachovaleho TRABANTA ,TAK SI HO URCITE KUPIM Nie na bezne pouzivanie, ale na image . Trosku by som ho vykraslil a aspon skodovka na tuning srazi nechodila sama.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Odpovědět

Zpět na „POKEC“