Dárečky pro Matizíka
Moderátor: Blue Lanos
Jo, tak to je super, jsem zvědav na finální výsledek. Spíš by mě lákalo to zabudování do palubky, ale to je na jinou debatu. Každopádně držím palce, ať při montáži do draka všechno klapne. H
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Sorry nechci rejpat, ale nebylo by lepsi si domu koupit treba PS2 nez tam kazdej vecer tahat Matesa?Ondras píše:Sakum pikum i s casem 17350 bez daně (deska, paměť, disk, gpska, monitor, bezdrát. klávesnice+myš, case s 12V ATX trafem). Naštěstí to nebude jen PC do auta, ale díky velmi kvalitnímu TV-Outu a zvuku to poslouží jako domácí multimediální centrumshaman píše:No přesně tak jsem si to představoval btw. na kolik to teda celý vyšlo?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
S PS2 bych to teda vyhrálBrainman píše:Sorry nechci rejpat, ale nebylo by lepsi si domu koupit treba PS2 nez tam kazdej vecer tahat Matesa?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
S tebou chci mit dvojdomekOndras píše:Zhotovím speciální stoličku s kolečkama, kterou takto vybavený Matiz patáhne na špagátě za sebou. Snad mu zbyde ještě nějaká síla, poté co bude muset zásobit elektřinou všechny zbytečné spotřebiče.Richard píše:Jen malej dotaz. Ondro až tam namontuješ "carputer" kde budeš v Matesovi sedět?
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Re: Dárečky pro Matizíka
no to jsou taky amateri, ze joOndras píše:dovolují použít k tak nízkému účelu jako je napojení gumové hadice na vodovodné potrubí.
vytecny teasingOndras píše:A jak to vypadá s carputerem? V tuto chvíli jsem ve fázi pečlivého testování HW. Čekám na dodávku DC/DC ATX zdroje. Pak již nic nebrání montáži do auta. Zatím se mi vše válí na stole...