aky olej
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Hanzy
Re: aky olej
Chlapci kdyby jste chteli olejik tak mam uz nakupene 5W30 origo za 650kc vemu na sraz kdo bude chtit i neco budu mit navic mozna
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=57&t=17939
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=57&t=17939
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
- Scorpion.11
Dobrá cena, ale pro mě je už pozdě, protože musím jít kolem 3 května na garančku
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Scorpion.11
Zeptám se tu jaká je norma pro olej Olej Total Quartz Future 9000 5W-30 (5W30) je shodná s Dexos 2, protože má být správně na Aveo norma a specifikace oleje, v tomto případě (API SM (ILSAC GF-IV) grade SAE 5W-30) .
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Takže se chystám na druhou garančku,Renocar jsem vyloučil a pojedu do BS.Scorpion 11 psal že garančka s vlastním olejem stojí 3000kč tak jsem jim psal kolik stojí s jejich olejem a bez.Protože pokud u nich bude stát olej 1000kč tak za 4000kč komplet bych svůj nevezl.Jinak jsem se díval a kdybych kupoval olej koupil bych Mobil 1.Je drahej ale měl jsem ho ve feldě 1,6 a super.Akorát bych to nenechal nalít je protože věřím tomu že tento olej by šel malá dom a v autě bych měl ten GM nejlevnější dvakrát placenej.Znáte tady ten olej??
http://www.olejshop.cz/oleje/automobilo ... 0-4-litry/ Mobil 1 ESP Formula 5W-30 je moderní výkonný syntetický olej, který je navržen tak, aby motoru poskytoval vynikající čisticí schopnosti, ochranu proti opotřebení a celkově zlepšoval jeho výkon. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 byl navržen a vyroben tak, aby prodlužoval životnost a udržoval účinnost systémů pro snížení emisí u vznětových i zážehových automobilových motorů. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 převyšuje požadavky nejnovějších norem předních průmyslových i automobilových výrobců, které jsou kladené na moderní vznětové a zážehové motory. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 je vyroben na základě patentované kombinace jednotlivých složek a plně vyhovuje použití s nejnovějšími částicovými filtry vznětových motorů a s katalyzátory zážehových motorů. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 byl vyvinut tak, aby motoru poskytl nepřekonatelný výkon a ochranu při větší úspoře paliva
ACEA: C3, A3/B3/B4,
API: SL/SM
API: CF
BMW Longlife 04.
Daimler Chrysler 229.31.
Volkswagen 504.00 / 507.00
http://www.olejshop.cz/oleje/automobilo ... 0-4-litry/ Mobil 1 ESP Formula 5W-30 je moderní výkonný syntetický olej, který je navržen tak, aby motoru poskytoval vynikající čisticí schopnosti, ochranu proti opotřebení a celkově zlepšoval jeho výkon. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 byl navržen a vyroben tak, aby prodlužoval životnost a udržoval účinnost systémů pro snížení emisí u vznětových i zážehových automobilových motorů. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 převyšuje požadavky nejnovějších norem předních průmyslových i automobilových výrobců, které jsou kladené na moderní vznětové a zážehové motory. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 je vyroben na základě patentované kombinace jednotlivých složek a plně vyhovuje použití s nejnovějšími částicovými filtry vznětových motorů a s katalyzátory zážehových motorů. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 byl vyvinut tak, aby motoru poskytl nepřekonatelný výkon a ochranu při větší úspoře paliva
ACEA: C3, A3/B3/B4,
API: SL/SM
API: CF
BMW Longlife 04.
Daimler Chrysler 229.31.
Volkswagen 504.00 / 507.00
- Přílohy
-
- aesp.jpg (17.96 KiB) Zobrazeno 2189 x
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Našel jsem na internetu docela levnej DEXOS 2 5W30,4l vyjdou na 332kč to je celkem zadarmo,co si o tom oleji myslíte? je kvalitní?nebo se vyplatí připlatit za nějakej lepší?přemýšlím že bych ho objednal a skoval na léto na výměnu http://www.seznam-pneu.cz/motorove-olej ... -s65533567 měl jsem ho tam origo při koupi i na první garančce mě ho tam dali
Edmund Burke
Edmund Burke
Ladinku já ho mám a nestěžuji si mněl jsem ho tam už z výroby i na garančce mi ho tam dali.
Já ho kupoval 5 l za 730 Kč, takže cena dobrá i s poštovným to vyjde na necelých 500 Kč
Já ho kupoval 5 l za 730 Kč, takže cena dobrá i s poštovným to vyjde na necelých 500 Kč
Carthell Prg
mate pravdu, ale na druhej strane ked nechceš meniť ten olej priebehu 2-3 mesiacov, tak ja by som počkal. nie je dobre olej len tak sladovať do rezervy. Podla vyrobcu čo používame mi v práci tak priemerná skladovacia doba je 8 mesiacov maximum.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
ked nenechas flasu otvorenu, tak bezne MINIMALNA doba skladovatelnosti motoroveho oleja je 5 ROKOV
na garančce Vám tam nalijí co mají a taky víte prt tak si myslím že olej 2 roky musí vydržet určitě
Edmund Burke
Edmund Burke
- Scorpion.11
Taky máš na zakoupený olej záruku dva roky
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Chlapi ponúkla sa mi možnost zabespečit rozne druhy olejov za celkom výhodné ceny, aspon pri porovnaní s internetovými cenami sa mi to vidí dobré a možno by bolo aj filtre nielen aveo (všetky značky) , ale to ešte zistím.
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Budu kupovat novej olej našel jsem zde 5w30 má nějakej jinej přebal je to , ale origo, sedí specifikace ?? http://www.autodoplnkybk.cz/eshop/motor ... ginal-opel
- Přílohy
-
- autodoplnky-bk--3234_5W-30_1l_pr.jpg (100.22 KiB) Zobrazeno 1844 x
Edmund Burke
Edmund Burke