Dárečky pro Matizíka

Moderátor: Blue Lanos

shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Jo, tak to je super, jsem zvědav na finální výsledek. Spíš by mě lákalo to zabudování do palubky, ale to je na jinou debatu. Každopádně držím palce, ať při montáži do draka všechno klapne. H
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Reklama

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No tak to je docela dobrý ta cena není nijak přemrštěná a bude to umět spooooooustu věcí -i
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Ondras píše:
shaman píše:No přesně tak jsem si to představoval :D btw. na kolik to teda celý vyšlo?
Sakum pikum i s casem 17350 bez daně :roll: (deska, paměť, disk, gpska, monitor, bezdrát. klávesnice+myš, case s 12V ATX trafem). Naštěstí to nebude jen PC do auta, ale díky velmi kvalitnímu TV-Outu a zvuku to poslouží jako domácí multimediální centrum 8)
Sorry nechci rejpat, ale nebylo by lepsi si domu koupit treba PS2 nez tam kazdej vecer tahat Matesa? :D :D :D :D
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Brainman píše:Sorry nechci rejpat, ale nebylo by lepsi si domu koupit treba PS2 nez tam kazdej vecer tahat Matesa? :D :D :D :D
S PS2 bych to teda vyhrál :lol:
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Richard píše:Něco jako Akri ????? :lol: :lol: :lol:
Tak to byla podpasofka !!!! :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Ondras píše:
Richard píše:Jen malej dotaz. Ondro až tam namontuješ "carputer" kde budeš v Matesovi sedět?
Zhotovím speciální stoličku s kolečkama, kterou takto vybavený Matiz patáhne na špagátě za sebou. Snad mu zbyde ještě nějaká síla, poté co bude muset zásobit elektřinou všechny zbytečné spotřebiče. :shock:
S tebou chci mit dvojdomek :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
jakub

Re: Dárečky pro Matizíka

Příspěvek od jakub »

Ondras píše:dovolují použít k tak nízkému účelu jako je napojení gumové hadice na vodovodné potrubí.
no to jsou taky amateri, ze jo ;)

Ondras píše:A jak to vypadá s carputerem? V tuto chvíli jsem ve fázi pečlivého testování HW. Čekám na dodávku DC/DC ATX zdroje. Pak již nic nebrání montáži do auta. Zatím se mi vše válí na stole...
vytecny teasing :)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Já mám taky dáreček pro Matýska. K Vánocům jsem dostal od dceřina přítele kalendář s fotkami mého Matýska. Pokusím se pochlubit fotkou (nebo možná dvěma).
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“