BattleCruze
Moderátor: Blue Lanos
BattleCruze
Ahojte,
tak som hrdým majiteľom Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 163k Back LS+. Výbava klasická ako pri každom LS+. Chcel som LT, ale tým 3tis € radšej dám do poriadnych kolies, hudby a priateľky
Škoda je čiernej, chcel som bielu alebo modrú, no na tú by som čakal dlllho ... hlavne, že to nie je nejaká trápna Škodovka čo má každý
Niečo o mne:
momentálne mám 20 rokov, študujem v Nitre marketing a reklamu. Pracujem ako "manažér" vo vlastnej "firme". Mám pár online projektov čo ma držia nad vodou.
Hneď po kúpe auta som regol doménu Cruze.sk. Chystám pár projektov aj o autách, tak ak by sa chcel niekto zapojiť, som tu
PS: som lama do áut a života všeobecne, tak ma berte s rezervou
PS2: na zraz určite rád prídem, ak to čo len kúsok pôjde.
PS3: sorry ža špinavé foto, ale v poslednom čase stále prší a neoplatí sa mi to umývať
PS4: vzadu stojí moje prvé auto, Renault Megane 99 coupé 1.6 16V, ktoré ostalo ocovi
tak som hrdým majiteľom Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 163k Back LS+. Výbava klasická ako pri každom LS+. Chcel som LT, ale tým 3tis € radšej dám do poriadnych kolies, hudby a priateľky
Škoda je čiernej, chcel som bielu alebo modrú, no na tú by som čakal dlllho ... hlavne, že to nie je nejaká trápna Škodovka čo má každý
Niečo o mne:
momentálne mám 20 rokov, študujem v Nitre marketing a reklamu. Pracujem ako "manažér" vo vlastnej "firme". Mám pár online projektov čo ma držia nad vodou.
Hneď po kúpe auta som regol doménu Cruze.sk. Chystám pár projektov aj o autách, tak ak by sa chcel niekto zapojiť, som tu
PS: som lama do áut a života všeobecne, tak ma berte s rezervou
PS2: na zraz určite rád prídem, ak to čo len kúsok pôjde.
PS3: sorry ža špinavé foto, ale v poslednom čase stále prší a neoplatí sa mi to umývať
PS4: vzadu stojí moje prvé auto, Renault Megane 99 coupé 1.6 16V, ktoré ostalo ocovi
- Přílohy
-
- 26072011049.jpg (146.75 KiB) Zobrazeno 5021 x
-
- 26072011048.jpg (147.44 KiB) Zobrazeno 5021 x
-
- 26072011047.jpg (145.41 KiB) Zobrazeno 5021 x
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK
- Reklama
Re: BattleCruze
Sakra, 20ročný a už má vlastného Cruza... mám vo svojich 21 čo dohánať
(cruze ktorým jazdím ja, patrí otcovi... ja na ňom "len" jazdím... )
- Scorpion.11
Celý môj syn. Aj on ako 18ročny začal na škode potom nexia potom fiat a teraz má 24 a má BMW. Tak ať Ti to jazdí. A s tebou by som sa rád spojil cez sz.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
ta treba sa snažiť od mala
Kludne piste odpoviem do par hodin, minut, sekund na cokolvek co budem vediet ale najlepsie by bolo na maila stefan@polgari.sk
Kludne piste odpoviem do par hodin, minut, sekund na cokolvek co budem vediet ale najlepsie by bolo na maila stefan@polgari.sk
objednal som si tie chrómové kľučky z Ebay ... free shiping za 20USD ... hold dement to poslal do SLOVENIA a nie SLOVAKIA takze zase mesiac cakat
jenom aby ti ty kličky přes zimu neslezli od soli jako Kjubovi ,ale ten je myslím kupoval v Chevy,já je mám taky a jsou v pohodě a vypadá to super
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
uvidime ... 20USD nic moc aj keby sa to pakazilo
v nitre??? takze femka, som sused chodim na techniku serus bratm
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
cutsprings
ja mam zas mamkine ale ta na nom urobila tak 200km ja ostatnych 70 000kmFabo píše:Sakra, 20ročný a už má vlastného Cruza... mám vo svojich 21 čo dohánať
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
cutsprings
cutsprings
Pozor ja som mal z Fancaru, ale tie sa posrali. Oni neboli origo Chevy a fancar uz od toho dodavatela potom nebral. Bol to plast potiahnuty chrom foliou-nic to nevydrzi. Teraz mam nerezove v chrom uprave zo spoilercentrum.cz a tie su fakt super.ladinek píše:jenom aby ti ty kličky přes zimu neslezli od soli jako Kjubovi ,ale ten je myslím kupoval v Chevy,já je mám taky a jsou v pohodě a vypadá to super
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
uvidim co mi za supky z Honk-Kongu dojdu
No, dosli
Plastove, ale v pohode vyzeraju na to, ze stali 15evri ... Balik dosiel za cca 2 tyzdne. Free shiping
Plastove, ale v pohode vyzeraju na to, ze stali 15evri ... Balik dosiel za cca 2 tyzdne. Free shiping
- Přílohy
-
- 23082011068.jpg (62.88 KiB) Zobrazeno 4788 x
-
- 23082011067.jpg (65.42 KiB) Zobrazeno 4788 x
-
- 23082011066.jpg (74.58 KiB) Zobrazeno 4788 x
ak by ste to niekto chceli objednat, tak to mozem zabezpecit ... objednat a potom preposlat