DOPLNKY A ÚPRAVY
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: DOPLNKY A ÚPRAVY
ahojda jsem zelenáč v našem aveo klubu tal sori jestli jsem mimo.hledám kde koupit na webu tlumící deku pod kapotu na aveo sedana je starej 2 měsíce 1,2 16 v 62kw 6000 v provedení edice 100 bílá olympic SDN za solidní cenu 190 000kč.Dělám 10 let ve škodovce ale za tohle provedení bych dal za škodu cca 320 000kč i se slevou 8% pro zaměstnance.dík za radu.
2x škoda 105, škoda forman,felicia com. 1.3 mpi,nubira 1.6 16 v,aveo 1.2 16v
- Reklama
nevím jestli to tlumení kapoty má vůbec smysl ,ale origo na aveo nevím,ale já jsem chtěl objednat zde v metráži a nastříhat http://www.mikra.cz/cenik.php
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
na sedana sa to origo nedá zohnať a ked ide o hlučnosť tak by som povedal že hučí iba pri vysokých otáčkach. podla môjho vkusu škoda 105 a aveo je rozudiel aj tak ale každý má rád niečo iné ja mám rád ked môžem ten motor počúvať
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
No ono to sehnat půjde někde určitě origo,protože tam jsou origo díry na uchycení,ale určitě je to určené na aveo 1,6 které se u nás z nějakýho divnýho důvodu sehnat nedá.Zkusit to sehnat na maďarským aukru nebo polským.Aveo je ,ale krásně tichoučký ,na feldě to bylo už výroby a dnes to nedává ani Seat apod...šetří se všude
Edmund Burke
Edmund Burke
Ahoj ak Ti ide len o vzhlad tak si to sprav z koberca a máš to skoro zadarmorengeacz píše:ahojda jsem zelenáč v našem aveo klubu tal sori jestli jsem mimo.hledám kde koupit na webu tlumící deku pod kapotu na aveo sedana je starej 2 měsíce 1,2 16 v 62kw 6000 v provedení edice 100 bílá olympic SDN za solidní cenu 190 000kč.Dělám 10 let ve škodovce ale za tohle provedení bych dal za škodu cca 320 000kč i se slevou 8% pro zaměstnance.dík za radu.
kamarat si to daval na starsie bmw 730i usit na mieru, troska to bolo tichsie, ale zazraky od toho netreba cakat, akurat cez zimu sa mu nerozpustil sneh na kapote
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
Ja to tam mám na HB už od výroby. Z 3 ks Aveo to máme na 2.
neškodili by fotky a jaký ty Avea na kterých to je mají obsah rok výroby a tak Já to na žádným Aveo neviděl
Edmund Burke
Edmund Burke
Už to tu bylo ,ale až teď jsem na to narazil.Dopisoval jsem si s chlapíkem co to vyrábí,jde to i na Aveo 1,4 s kroužkem.Jen se musí změřit venkovní průměr kroužku a průměr té železné tyče.Tvar na 1,4 dělají jen kulatej což by vůbec nevadilo http://www.podsvicene-paky.cz/home
- Přílohy
-
- A ještě mám objednaný to modrý obložení dveří ať to pěkně ladí k potahům,už se na to těším :)
- aveo_3.jpg (2.83 KiB) Zobrazeno 2105 x
-
- Vypadalo by to nějak takhle,akorát bych si to nechal udělat z té dírkované kůže /pravé/ ať to ladí s volantem,co vy na to cena je 1000kč i s poštovným,za jízdy to svítí :)
- hlavice_prava_druha.jpg (21.81 KiB) Zobrazeno 2107 x
Edmund Burke
Edmund Burke
Ja to mám na mojom žltom 1,4 16 v a najnovšej 1?2 ke. Bol som tu registrovaný ako mino.Po dovolenke som sa nevedel prihlásit a preto som nedal ani foto nášho nového avea hb- a nedal ich sem ani Longmi aj ked som mu ich poslal v email správe.
Aha mino tak to jasný už vím kdo jsi to mě nenapadlo mino 2,co nový aveo????jak jezdí???mino2 píše:Ja to mám na mojom žltom 1,4 16 v a najnovšej 1?2 ke. Bol som tu registrovaný ako mino.Po dovolenke som sa nevedel prihlásit a preto som nedal ani foto nášho nového avea hb- a nedal ich sem ani Longmi aj ked som mu ich poslal v email správe.
Edmund Burke
Edmund Burke
Jazdí sa v nom velmi dobre. Palubák dnes konečne ukázal priemerku 5,8 l. Tato 1.2 je podla mna o dosť lepšia ako v staršom aveu 1.2 16v. Stara ma 12O6 a nova asi 1246 ccm. Aj ked žltá 1.4 je skoro v plnej výbave ked sadnem do nového tak žlté je ako bezdomovec, proste vela veci mi tam chýba. Hlavne tempomat na dialnici.
njn těším se na fota v miláčcích
Edmund Burke
Edmund Burke
Tak jsem dnes postavil auto Brna do autosklo Roger /mám s nima dobré zkušenosti/ a nechal ho tam na montáž folíí Vybral jsem propustnost 5 na zadní sklo a boční zadní.Měli i propustnost 20,ale to mi připadlo dost světlý,tak ať to stojí za to.Říkali že to zadní okno bude hrozná práce,tak snad to dopadne dobře pak dám foto.Ještě jsem teď dostal meila z autosalonu schrom že mi už dne posílají modré obložení ovládání oken tak se těším Pořád mě vrtá hlavou ta svítící řadící páka,bral bych ji hned ,ale nevím jak sundat tu starou,asi rozřezat,užse to tu někde rozebíralo
Edmund Burke
Edmund Burke