Plato v kufru - shanim
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Plato v kufru - shanim
Shahim plato / dekl, co je v kufru u 3D nexie. Kdyz sjem ji koupil, tak mi ho ukradli vcetne novych repro, coz me dost nasr*lo, ale sehnal jsem si jiny - z MDF, ve kterem moje 2 ovaly Magnaty hraji dost dobre, ale radsi bych tam dal plato originalni, to plastovy.
Pokud jej neko mate na prodej, tak bych to uvital !!!
Samozrejme pokud jej sezenu tak bude na prodej to moje, mozna i vcetne repro
Pokud jej neko mate na prodej, tak bych to uvital !!!
Samozrejme pokud jej sezenu tak bude na prodej to moje, mozna i vcetne repro
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
dyk ti rikam ze ho mam skoro ze stejnyho matroseRadmont píše:si ho urob z drevotriesky a vyjde ta na par korun
No jde o to za kolik bych prodal to svy. Kazdopadne vic jak litr urcite ne a to by jeste muselo byt v dobrym stavuHabron píše:A kolik bys do něj byl ochotný vrazit?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No ja vim, ale zase nevazi 10kgRadmont píše:plastove plato nikdy nebude mat taky zvuk ako z drevotriesky (vsak preto sa aj tie plato menia), ale asi vies co robis
- Blue Lanos
miloshi to odlahcujes auto?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
-
- Kontaktovat uživatele:
Vim, novy stoji asi 4 litry a to je opravdu moc. a davat i za to jety jen polovinu, to si tam radsi necham to prkno co tam mam ted.Habron píše:Nové plato nestojí do litru ... a Miloš víc dát nechce.
A Blue, nevim co je tady k smichu
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Správně, Miloši, na sprinty musí každé kilo z auta pryč!!!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ale ja sprintovat nebudu a navic to co bych z auta vyhodil, to jsem pres zimu pribral na sobe, takze to bych si jeste musel dat nejakou odtucnovaci kuruIvan píše:Správně, Miloši, na sprinty musí každé kilo z auta pryč!!!
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, a ještě to dělej jako já na sprintech - oddělat zadní sedačky, povinnou výbavu a hlavně rezervu plus cca jen 10 litrů v nádrži - víš, o kolik autu ulehčíš?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele: