Chevrolet Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Chevrolet Orlando
Obdobou pieskovania je leptanie, ktoré si urobíte sami. Kúpite si iba šablóny s vašim VIN.
http://www.carcode.sk/sk/main.php
http://www.carcode.sk/sk/main.php
- Reklama
Ahá,tak jsem opět trochu chytřejší.já myslel že tam vypískujou takové ty mini kódy,které pouhým okem neuvidíš a musíš použít zvětšovací kukátko .Ale to je asi úplně jiná procedůra a ty okna jsou těma kódama pokryté celé.
Škoda 105 3x
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
ahoj lidičkové ... asi před pěti hodinama jsem se stala majitelkou Orlanda ... a taky díky vám ...
to autí je super ... předtím jsem měla toledo ... je fakt, že je to úplně jiný svezení, ale zatím jsem spokojená ...
to autí je super ... předtím jsem měla toledo ... je fakt, že je to úplně jiný svezení, ale zatím jsem spokojená ...
Chevrolet Orlando LT+ 2,0 VCDi (163 íhahá) ... smoke grey
Tak to gratulujeme... a to bylo na objednávku? vzhledem k tomu že nafty LTZ vůbec nejsou...? nebo někdo měl něco náhodou na skladě...
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
renocar ho měl na sal00nu ... v pondělí jsem se na něj byla podívat, v úterý prodala seata a ve čtvrtek si pro něj jela ... byla to prostě akce hurá, ale doufám, že nebudu zklamanáinza píše:Tak to gratulujeme... a to bylo na objednávku? vzhledem k tomu že nafty LTZ vůbec nejsou...? nebo někdo měl něco náhodou na skladě...
- vasa.prokop
- Kontaktovat uživatele:
věřím, a myslím, že nejen já, že nebudešOlina píše:renocar ho měl na sal00nu ... v pondělí jsem se na něj byla podívat, v úterý prodala seata a ve čtvrtek si pro něj jela ... byla to prostě akce hurá, ale doufám, že nebudu zklamanáinza píše:Tak to gratulujeme... a to bylo na objednávku? vzhledem k tomu že nafty LTZ vůbec nejsou...? nebo někdo měl něco náhodou na skladě...
Ahoj Olina,
gratulujem a vitaj medzi nami
Peter
Peter
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Též gratuluji a přeji hodně šťastných kilometrů
Taktéž vítám a věřím že s novým orlíkem budete jen spojkojená.
Mnoho šťaskných kilometrů!!!
zajimalo by me, jsetli se takhle nekde nepotuluje i nejaka skladova LTZ v nafte, uz by se celkem auti hodilo...
Mnoho šťaskných kilometrů!!!
zajimalo by me, jsetli se takhle nekde nepotuluje i nejaka skladova LTZ v nafte, uz by se celkem auti hodilo...
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
No dneska jsem byl v Chevroletu v Trutnově a Orlů jsem napočítal 10.věřím tomu,že by se tam nějaký LTZ nafta našel
Škoda 105 3x
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
Na stránkách mají pouze benzíny
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
díky všem, zatím jsem jela teda jen brno - domů, ale dobrý ... zítra jedu drásov - diváky, tak uvidíme ... asi tam totiž nebude nejlepší silnice, tak se udělá první pořádná testovací jizda ... btw, jak je to s převozkama, já totiž potřebuju odvezt dceru ke kamarádce, tak nevím, jestli nebudu mít problémy s policajtama, kdyby náhodoupeterv píše:Ahoj Olina,
Peter
Připojuji se ke gratulacím!
Myslím, že budeš s Orlem spokojená, mám dojem, že s Toledem určitě snese srovnání!
No a k tý převozní značce - pokud vím, neexistuje žádnej právně podloženej argument, proč s nima těch 10 dní normálně nejezdit. Zákon neříká nic konkrétnějšího než to, že dočasná značka slouží pro jízdu související s registrací vozidla (nebo tak nějak...). Takže pokud nebudeš při případný kontrole policajtům vykládat pravý důvod jízdy, ale budeš trvat na tom, že vykonáváš jízdu související s registrací (např. na magistrát), mají smůlu. No a že na magistrátu v sobotu nejsou, o tom nic nevíš...
Hlavně teda v takovým případě pozor na to, aby všechno ostatní bylo v pořádku, hlavně povinný ručení a ostatní doklady, povinná výbava atd...
Tak hlavně ať dobře slouží!
Myslím, že budeš s Orlem spokojená, mám dojem, že s Toledem určitě snese srovnání!
No a k tý převozní značce - pokud vím, neexistuje žádnej právně podloženej argument, proč s nima těch 10 dní normálně nejezdit. Zákon neříká nic konkrétnějšího než to, že dočasná značka slouží pro jízdu související s registrací vozidla (nebo tak nějak...). Takže pokud nebudeš při případný kontrole policajtům vykládat pravý důvod jízdy, ale budeš trvat na tom, že vykonáváš jízdu související s registrací (např. na magistrát), mají smůlu. No a že na magistrátu v sobotu nejsou, o tom nic nevíš...
Hlavně teda v takovým případě pozor na to, aby všechno ostatní bylo v pořádku, hlavně povinný ručení a ostatní doklady, povinná výbava atd...
Tak hlavně ať dobře slouží!
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Chlapáci,já jsem upozorňoval že u Dědka v Rychnově stál diesel bez povšimnutí.
Jinak gratuluji k novému Orlíkovi a těch 10 dní můžeš jezdit bez obav a policajtům to musí být šumák!!!
Jinak gratuluji k novému Orlíkovi a těch 10 dní můžeš jezdit bez obav a policajtům to musí být šumák!!!
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
díky, já to dnes riskla, ale v Brně je to samá kontrola, jedou se motorky, tak kontrolujou každý větší auto ... ale projela jsem bez povšimnutí ...
je to lahoda, jen mi vadí, že chce, abych řadila o kousek dřív než jsem zvyklá ... a zas takovej rozdíl (kromě velikosti) to není
je to lahoda, jen mi vadí, že chce, abych řadila o kousek dřív než jsem zvyklá ... a zas takovej rozdíl (kromě velikosti) to není