..osvetlenie ovladacov
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Svietit by mali obidva ovladace. Mne tiez odkedy mam Nexiu nesvieti jedine ovladac cyklovaca stieracov ako aj Ivanovi. Zaujimave,ze niekomu od vyrobu nesvietia obidva. Zeby to bolo aj odlisnostou jednotlivych verzii vybavy (GL,GLE,GLX,GTX)? Ozaj,vsimli ste si niekedy,ze koncove svetla vo verziach GLX svietia na kazdej strane zdvojene vedla seba (teda koncove 5W svetlo a potom aj jedno 5W vlakno z brzdovej ziarovky) a vo vybave GL svietia na kazdej strane iba vonkajsie 5W koncove ziarovky?
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
No autodoplnky budou celkem dražší...milosh píše:No tak to je pohoda, do toho jduFranta P. píše:v tom obchodě www.autodoplnky.cz od tebe. Ale je to normalně s umělohmotnou hlavicí do střed.panelu a pod budíky. přesněji: www.autodoplnky.cz/picture/shop/big/43465xx.jpg pak z tý patice vybrakuješ tu diodu. pozor! křehké a naletuješ jí buď do vypínačů nebo do regulátorů. jak jednoduché
Jestli se ti nechce zbytečně vyhazovat zkus obchod zaměř. na elektro, např..
www.flajzar.cz tam sou jak s paticí tak klasika led za dobrou cenu
-
- Kontaktovat uživatele:
Napodobne, taky shanim, ale asi to dam do barvyKruger !!! píše:Chlapi, dotaz, víte jak jsou ty žárovečky přímo ve vypínačích mlhového světla, nouzovky a td. Kde bych sehnal takovou žárovku i s paticí. U nás v servise mi řekli, že na to jdu sice chytře, ale že je to již součást ovladače !!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak ted mi poradte, ktery diody presne budou sedet do pristrojovky v ty nasi nexii???
http://www.flajzar.cz/soucastky1.htm
Me by se libily tyto
Patice snad je ok
http://www.flajzar.cz/soucastky1.htm
Me by se libily tyto
Patice snad je ok
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet