Daewoo radio - DIN 8 konektor - pomoc

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
paTaNiNho
Kontaktovat uživatele:

Daewoo radio - DIN 8 konektor - pomoc

Příspěvek od paTaNiNho »

Zdravím Vás,
možná k Vám přicházím s neobvyklým dotazem, ale mám ještě originál rádio Daewoo AKF-0305RC s možností CD changeru, který bohužel nevlastním, ale jednoho dne jsem dostal takovou hříšnou myšlenku. Nevím sice, kam by se případně ten CD changer připojil, ale vzadu na radiu jsou jen tři ISO konektory na napájení a repráky, dále konektor pro zasunutí antény a do třetice již zmiňovaný 8 pinový DIN konektor, který předpokládám by měl sloužit pro CD changer (pokuď ne, vyvraťte mě z omylu).

Obrázek
DIN 8

Proto zpátky k mé myšlence. Myslím si, že na onom konektoru by měl být i obyčejný vstup, proto mě napadlo, udělat si takovou jednoduchou redukci pro JACK. Zjistit funkce pinů a zkusit to nějak zapojit. Co myslíte? Prostě bych chtěl hrát hudbu přes vstup do rádia, kde na jedné straně bych měl přes jack připojené MP3 směrem do DINu. Je to jen myšlenka, ale najde se zde nějaký myslitel, jako jsem já? Teoreticky by to jít mělo, ale praxe pokulhává.
Předem díky za případnou odpověď. Zatím ahoj. . .
Daewoo Lanos 1.5i - rok 1998 - najeto 107 000 km
Reklama

paTaNiNho
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo radio - DIN 8 konektor - pomoc

Příspěvek od paTaNiNho »

http://stualarm.cz/produkt/aialpine202- ... ia-alpine/ - našel jsem například tyto adaptéry, jen nevím, zda by to fungovalo. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Vím, že existují i přímo MP3 adaptéry, které přes tento konektor umí přečíst i MP3 přes USB, ale jejich cena je nehorázná, to už se vyplatí nové rádio, ale kdyby se našel takový extra kutil a věděl, sem s tím.

Děkuju. . .
Daewoo Lanos 1.5i - rok 1998 - najeto 107 000 km
Odpovědět

Zpět na „LANOS“