Finally CRUZE:)
Moderátor: Blue Lanos
Finally CRUZE:)
Tak, konečně mi přišly i kola tak jsem to nafotil, bohužel sem musel zvolit jen 17" jelikož ještě nemůžu měnit v techničáku..takže alespoň takto:)
Je to 1.6 LS + nový DVD, zatmavený okna, carbon rámy na dveřích, chrom lišty, 17" kola a pneu --> tod vše co jsem přidal:) dle mého vkusu.
Takže ted je to takový LT avšak s tím, že jsem uštřil cca 40tis;)))
Je to 1.6 LS + nový DVD, zatmavený okna, carbon rámy na dveřích, chrom lišty, 17" kola a pneu --> tod vše co jsem přidal:) dle mého vkusu.
Takže ted je to takový LT avšak s tím, že jsem uštřil cca 40tis;)))
- Přílohy
-
- P1010181.JPG (150.27 KiB) Zobrazeno 3651 x
-
- P1010179.JPG (153.95 KiB) Zobrazeno 3651 x
-
- P1010177.JPG (164.85 KiB) Zobrazeno 3651 x
Cruze 1.6 LS+ 91KW Bílá
- Reklama
Re: Finally CRUZE:)
Fakt pekné čo sú to za kolesá značka typ a celkovo to vyzerá parádne pridaj foto DVD-cka .
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
moc pekne pane
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ty kola to bylo největší zlo, poslali mi 2 dobré a 2 s uplně jinou roztečí, takže já natěšenej pak zaplatil litr za obutí vyzutí a znovu obutí, jelikož to tam nepasovalo. No hrůza, ale ted už jsou na voze a spokojenost:).. jinak značka je BORBET MA, dvd jsem zapoměl vyfotit:/...přidám později, ale je to normál DVD obrazovka:)
Jinak děkuji, sem rád, že se líbí.
Jinak děkuji, sem rád, že se líbí.
Cruze 1.6 LS+ 91KW Bílá
Vypln si v profilu odkud jsi at ostatni clenove vedi kde te mohou potkat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Fakt krááása kolesá super. Už pozerám, čo stoja na môjho BatteCruza
A odfot tu DVD, som zvedavy
A odfot tu DVD, som zvedavy
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK
Děkujiii,,,jj nafotím nafotím...neboj...vydrž, hned jak si vzpomenu tak to sem hodím:)
Cruze 1.6 LS+ 91KW Bílá
Čau. Je tady někdo z Přerova??? A máte rádi muziku??? A co Cruze, máte??? (jen takovej fóreček )Ty kola jsou opravdu pěkný. Taky čekám na ty moje, snad v pátek. Mám je ve svým tématu vyfocený. Bílá barva je stejně pěkná jako černá, obě se k tomuto autu perfektně hodí. Ať jsi s autem spokojenej jako já .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Nahdera. Vse skvele. Bila, kola, zatmaveno. Skoda ze to neni wtcc edice
Cruze VCDi LT 6MT 120kw black, cihlově-červená kůže, 235/45/R18