Kjube hluk v 1,8 ?????? 180-200 km/h uplná lahoda. Hlava ti asi explodovala s radia ale určitě ne ze zvuku motora.Kjub píše:Tak tak
Mna odradil od 1.8ky ten hluk, ked som isiel vo vyssich otackach. Samozrejme, ze ked sa to zabehne tak to trocha ztichne (tak ako diesel Hanzy!), ale aj tak mi skoro z toho explodovala hlava. Ked ides s nasim dieselom po dialnici 180, ako pise Odrifuk, nic nepocujes kvoli nizkym otackam. To vas benzin nedokaze.
Dalej ma odradila spotreba a nakoniec vykon. Tej turbovany dvojliter je proste parada.
CHEVROLET CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Re: CHEVROLET CRUZE
Carthell Prg
- Reklama
Souhlas s Tomášem, mám najeto přes 5 tisíc a tak jsem to včera trochu pustil - až jsem byl vykulený - rychlost 190 a žádné velké otáčky a vůbec žádný kravál...když jsem sjel na povolených dálničních 130, tak se mi manželka nakláněla na tachometr, proč nejedu, co prý se loudám.
O kraválu nemůže být vůbec řeč.
Hluk je spíše od pneumatik a špatné cesty, ani aerodynamický hluk není nijak velký.
O kraválu nemůže být vůbec řeč.
Hluk je spíše od pneumatik a špatné cesty, ani aerodynamický hluk není nijak velký.
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
Veru tak, ten motor je našlapaný a prekvapivo tichý.
Tak urciteee. Ako hovoria nasi hokejisti... Toz, asi to hucalo len ked som testoval nezabehnuty...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Ahojda, nebyl teď někdo v okolí Český Těšín? Potkal jsem černého Cruza asi LT verze a pak v modrošedé Lake, který řídila nějaká slečna
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Vlastne teraz jak som si toto pozrel tak ty si Tomasku pekny cestny pirat!tomask píše:Kjube hluk v 1,8 ?????? 180-200 km/h uplná lahoda. Hlava ti asi explodovala s radia ale určitě ne ze zvuku motora.Kjub píše:
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Jak kdy věčšinou to je v Německu, ale myslím si že každy kto má na to auto to občas prožene.Kjub píše:Vlastne teraz jak som si toto pozrel tak ty si Tomasku pekny cestny pirat!tomask píše:Kjube hluk v 1,8 ?????? 180-200 km/h uplná lahoda. Hlava ti asi explodovala s radia ale určitě ne ze zvuku motora.Kjub píše:
Naposled jsem jel na východ SK- Medzilaborce a uplně v pohodě dodržoval jsem předpisy a potěšila mně spotěba 7.5 l.
Jinak to nějak neřiším, ale někdy jedu s pruměrnou 9-10 l a tak si říkam že to je kur.a rozdíl
Pirát jsem jako každý v ČSR, mám rád když to jede, nerád se vleču. Ale už jsem to jednou psal.
Carthell Prg
Chrudoš opět bojuje a ztrácí čas s prudiči Chevrolet Cruze facelift: První fotky a video
Mimochodem.....jak je to tedy s tím pozinkem karoserie ?
Mne povedali, že napr. na orlíkovi sú zinkované nosné časti kasne ( pozdľžne nosníky na podvozku a tak, určite nie dvere a pod...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Chevrolet-Cruze-facelift už mi tam chybí ta krásná agresivita Připadá mi že najíždí na styl žabožrouta Fluence (levná limusina)ferry píše:Chrudoš opět bojuje a ztrácí čas s prudiči Chevrolet Cruze facelift: První fotky a video
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Pozink má, jen ne na sloupkách a střeše.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Sedmé nejprodávanější auto na světě, to je přeci supééér
Top 100 nejprodávanějších aut světa
Top 100 nejprodávanějších aut světa
No vidíš že sme v prvej desiatke .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
no nevim zajimave je že ve světě se toho o pozinku piše přeci jen kupodivu vice..VIP píše:Pozink má, jen ne na sloupkách a střeše.
např
http://translate.google.cz/translate?hl ... CGIQ7gEwBQ
http://translate.google.cz/translate?hl ... CDcQ7gEwAA
http://autos.aol.com/cars-Chevrolet-Cru ... equipment/
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406