![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
lubof píše:Aky je rozumny rozsah otacok pri zabiehavani 1,8 benzin? Zatial sa ho snazim drzat medzi 2-3 tis. RPM. Do kopca a pri predbiehani do 3,5, maximalne kusok pod 4 tis. Je to tak dobre? Netrapim tento motor, ked idem po rovinke okolo 2 tis.?
Doteraz som mal totiz Astru G 1,4 Twinport, kde bolo treba tocit trochu viac (pod 2,5 som ho nepustil, radil som nad 3,5), tak neviem, ci jazdit rovnako ako na Astre, alebo radsej menej...
Dakujem...
pikodrak píše:lubof píše:Aky je rozumny rozsah otacok pri zabiehavani 1,8 benzin? Zatial sa ho snazim drzat medzi 2-3 tis. RPM. Do kopca a pri predbiehani do 3,5, maximalne kusok pod 4 tis. Je to tak dobre? Netrapim tento motor, ked idem po rovinke okolo 2 tis.?
Doteraz som mal totiz Astru G 1,4 Twinport, kde bolo treba tocit trochu viac (pod 2,5 som ho nepustil, radil som nad 3,5), tak neviem, ci jazdit rovnako ako na Astre, alebo radsej menej...
Dakujem...
Odpoved me taky zajímá, mám najeto 200km a dělám to zatím stejně... dost jezdím město, hlavně město, průměrka 10l
No neviem, vacsinou sa odporuca pocas zabehu nejazdit dlho konstantnou rychlostou, zvlast nie vysokou rychlostou po dialnici. Pocas zabehu treba casto radit, menit otacky a zataz. Idealne su skor clenitejsie "okresky"... Tak mi opakovali vzdy, ked som kupoval nove auto, bez ohladu na znacku...naky píše:Zdravim,
chci se zeptat, co si myslite o zajeti na dalnici - delsi cestu v kuse, az nadejde den kdy mi predaji naftacka, tak planuju vylet do parize, takze cca 1100 km jedna cesta, na zpatecni ceste by slo Orlando uz mozna trochu vic protahnout prez nemecko. Co si o tom myslite?
Kazdopadne nechci motor hned na zacatku oddelat, a chci poradit, jake mam drzet idealni rozmezi otacek zezacatku tech prvnich 1100 km a kolik pak pri ceste zpet?
dik moc za rady!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |