VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Chrudosi a co rikas na folie? Taky tuzing? Az bdes mit deti pochopis ze to je dobra vec pokud dite cuci na pohadku na dvd, nemusis na okna lepit ty opicarny aby na deti nesvitilo slunce a nehlede na to ze do auta neni videt a treba tasku s notasem tam muzes v pohode nechat.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jak si jiste vsimnes, folie jsem nezminoval To je jedina vec, ktera ma i FUNKCI narozdil od ostatnich, nicmene bral bych ne az tak tmave a hlavne kvuli (ne)rozbiti skla, ale to se tu uz resilo. No a notas, my co mame sedan, davame vsechno do kufru, tam totiz nejde videt nikdy
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
emil: ak si slovak nemas problem naco zapisovat sprostosti do papierov sak staci ked budes nosit len ten novy maly technicak na nom to nikde neni napisane a citacky nan nemaju nasi policajti zatial mi vsetko preslo:D
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
Čau lidi. To je paráda, co se tady člověk všechno nedoví!!! Debata o tom, jestli mám nebo ne EDICI 100 je pro mě jasná - MÁM Edici 100 viz. např. http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ze/8987308 a nebo http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ze/8983933, atd. Na 100% edice 100 nemá nějaké křídla a nebo něco jiného. Už to výš někdo uváděl.
A ten tuning nebi tuzing (slyším poprvé)? Líbí se mi úprava vzhledu auta, razantní ale jen na nějakým sporťáku, malá na každým autě, ALE nesmí to být přeplácaný a musí se to fakt hodit, což ale posoudí každý sám, protože každej má jinej vkus. Mě osobně stačí ty fólie, které jsou fakt i praktické, jak už jste tady taky uváděli, koncovku výfuku a ty 17ky kola. Další investici vložím do kvalitních potahů a budu potřebovat tažný. Existuje na Cruze sundávací tažné a výklopná zásuvka??? Kolik to stojí, máte někdo tažný? Ještě přemýšlím o vaně do kufru. To křídlo malý na kufr se mi líbí, ale není pro mě tak důležitý.
Ty kola na 17kách potřebuju s takovým rozměrem, aby celkově auto zůstalo stejně vysoké a nebo o malinko vyšší, protože bych s ním nezajel do garáže, drhnul bych předním nárazníkem. Mám to hóóódně do kopce.
Moje předešlá auta nic moc: Škoda 1000MB
Škoda 110
Pak se to zlepšilo: Škoda Felicia 1.3 MPI červená, ještě ji mám a neprodám. Měl jsem ji 11let, byla to funglovka a naprosto spolehlivá. Akorát bez pozinku. Jak je to s pozinkem u Cruze???
A ten tuning nebi tuzing (slyším poprvé)? Líbí se mi úprava vzhledu auta, razantní ale jen na nějakým sporťáku, malá na každým autě, ALE nesmí to být přeplácaný a musí se to fakt hodit, což ale posoudí každý sám, protože každej má jinej vkus. Mě osobně stačí ty fólie, které jsou fakt i praktické, jak už jste tady taky uváděli, koncovku výfuku a ty 17ky kola. Další investici vložím do kvalitních potahů a budu potřebovat tažný. Existuje na Cruze sundávací tažné a výklopná zásuvka??? Kolik to stojí, máte někdo tažný? Ještě přemýšlím o vaně do kufru. To křídlo malý na kufr se mi líbí, ale není pro mě tak důležitý.
Ty kola na 17kách potřebuju s takovým rozměrem, aby celkově auto zůstalo stejně vysoké a nebo o malinko vyšší, protože bych s ním nezajel do garáže, drhnul bych předním nárazníkem. Mám to hóóódně do kopce.
Moje předešlá auta nic moc: Škoda 1000MB
Škoda 110
Pak se to zlepšilo: Škoda Felicia 1.3 MPI červená, ještě ji mám a neprodám. Měl jsem ji 11let, byla to funglovka a naprosto spolehlivá. Akorát bez pozinku. Jak je to s pozinkem u Cruze???
- Přílohy
-
- Felda.jpg (205.44 KiB) Zobrazeno 4307 x
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Pro vanu do kufru jedu v úterý do HK. Objednal jsem na netu za 539,- Kč. Tažné zařízení dělá SVC Náchod. Na netu mají ceník. Pneu dej na léto klasiku 215/50 R17. Zkus pohledat ve foru nebo dej do "Koupím" i s aludiskama. Občas je někdo nabízí. Jinak já nedělám téměř žádné úpravy, protože auto se mi líbí tak jak je v originále.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Predajca mi povedal, ze cruze je pozinkovany okrem strechya stlpikov co ju drzia.
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
Aj ja ta vitam VIP a nech ti to hlavne bez problemov jazdi! Inak moc neries. Ale kolesa by som na tvojom mieste na zimu nechal 205/60, jak ma byt (je to pohodlnejsie) a na leto si daj 17tky ale profil 45. Bude to vyzerat lepsie a nikto ti to v zivote nebude chekovat... Ale vacsie kolesa uz nedavaj, lebo nemas na to vykon.
A s tou ediciou, to je proste len trosku lepsia cena inak nic ine...
A s tou ediciou, to je proste len trosku lepsia cena inak nic ine...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Nazdar chlapáci. Zítra jdu pro nový alu kola. Původně jsem měl vybraný jiný, ale tady ty jsou jediný skladem. U původně vybraných ani výrobce nedokázal sdělit termín výroby. Jak se vám líbí? Budu tam dávat pneu Michelin 215/50 R17.
- Přílohy
-
- 536.jpg (113.35 KiB) Zobrazeno 4246 x
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Pekna kola jsou ale ja bych spis koukal na znacku a kvalitu, i pekny kola stojej 1500kc/ks a to asi nic moc kvalita nebude
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Scorpion.11
Nevypadají špatně, ale osobně do lakovaných já osobně bych nešel
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Pro milosh.
A tady ty BROCK nejsou jako dobrá značka a kvalita? Jsou homologované, tudíž to určitě nebudou žádný sračky a po slevě stojí 3624,- Kč/ks. Běžná maloobchodní cena je k 5000,-/ks.
Už mám na autě i černé fólie, pozdějc sem hodím fotku.
A tady ty BROCK nejsou jako dobrá značka a kvalita? Jsou homologované, tudíž to určitě nebudou žádný sračky a po slevě stojí 3624,- Kč/ks. Běžná maloobchodní cena je k 5000,-/ks.
Už mám na autě i černé fólie, pozdějc sem hodím fotku.
- Hanzy
Tak to VIP na felicii teda si muze opravdu dat jedine Velmi Indisponovany Pitomec ale tak kazda je nejaky
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Brock su priemerne kvalitne disky. OZ ani BBS to neni. Neznesu tak vela, ale pokial s tym nebudes jazdit rally tak ti to urcite staci.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
jsou hezký v 17" budou super Já jsem koupil Dotz to je celkem srovnatelný a jsem spokojenej
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]